tez w to wierzę, dzięki KochanaNo rozumiem to na pewno,że wizyta by Cię uspokoiła . Bo ja do tej pory mogłabym nawet chodzić co 2 tygodnie. Ale na pewno czas szybko zleci Tobie do następnej wizyty i będzie wszystko dobrze
reklama
KALENDARZ
—————————————————————
„Trudności, z którymi zmagasz się dzisiaj, przechodzą w siłę, której potrzebujesz na jutro. Tylko się nie poddawaj!”
Trzymamy kciuki:
17.05. @Fok123 - wizyta, USG
20.05. @OnaGośka - wizyta, USG
22.05. @Magnolia89 - testowanie po I IUI
24.05. @Hankaa - wizyta, USG
02.06. @hername - USG Prenatalne III trymestr
10.06. @OnaGośka - TERMIN PORODU
23.06. @Hankaa - TERMIN PORODU
05.08. @hername - TERMIN PORODU
08.09. @Fok123 - TERMIN PORODU
Gratulujemy:
2021 r.
30.03. @Asia34 - Szczęśliwa Mama córeczka Maja
08.04. @PałkaZapałka - Szczęśliwa Mama córeczka Gaja
25.04. @grawer - Szczęśliwa Mama córeczka Julia
30.04. @Claudia2405 - Szczęśliwa Mama synuś Szczepan
26.07. @kolor nadzieji - Szczęśliwa Mama córeczka Alicja
15.09. @margaretka25 - Szczęśliwa Mama córeczka i synuś
16.10. @dar20 - Szczęśliwa Mama
synuś Jeremi
2022 r.
16.02. @Evelyn1919 - Szczęśliwa Mama
synuś Milan
05.04. @eij - Szczęśliwa Mama
córeczka Dagmara i synuś Dominik
„Zaczekam jeszcze chwilę, I każdą następną chwilę Też zaczekam. Na Ciebie."
—————————————————————
Kogo dopisać ? Jakieś wizyty, testowania, transfery, monitoringi… Piszcie, będziemy mobilizować kciuki
—————————————————————
„Trudności, z którymi zmagasz się dzisiaj, przechodzą w siłę, której potrzebujesz na jutro. Tylko się nie poddawaj!”
Trzymamy kciuki:
17.05. @Fok123 - wizyta, USG
20.05. @OnaGośka - wizyta, USG
22.05. @Magnolia89 - testowanie po I IUI
24.05. @Hankaa - wizyta, USG
02.06. @hername - USG Prenatalne III trymestr
10.06. @OnaGośka - TERMIN PORODU
23.06. @Hankaa - TERMIN PORODU
05.08. @hername - TERMIN PORODU
08.09. @Fok123 - TERMIN PORODU
Gratulujemy:
2021 r.
30.03. @Asia34 - Szczęśliwa Mama córeczka Maja
08.04. @PałkaZapałka - Szczęśliwa Mama córeczka Gaja
25.04. @grawer - Szczęśliwa Mama córeczka Julia
30.04. @Claudia2405 - Szczęśliwa Mama synuś Szczepan
26.07. @kolor nadzieji - Szczęśliwa Mama córeczka Alicja
15.09. @margaretka25 - Szczęśliwa Mama córeczka i synuś
16.10. @dar20 - Szczęśliwa Mama
synuś Jeremi
2022 r.
16.02. @Evelyn1919 - Szczęśliwa Mama
synuś Milan
05.04. @eij - Szczęśliwa Mama
córeczka Dagmara i synuś Dominik
„Zaczekam jeszcze chwilę, I każdą następną chwilę Też zaczekam. Na Ciebie."
—————————————————————
Kogo dopisać ? Jakieś wizyty, testowania, transfery, monitoringi… Piszcie, będziemy mobilizować kciuki
Magnolia89
Początkująca w BB
Kurcze dziewczyny czy to możliwe, że już mam mdłości? Inseminację miałam 11 dni temu, 6 maja (12dc), a dzisiaj nie jestem w stanie nic przełknąć, jak tylko pomyślę o jedzeniu czuję jak mi wszystko podjeżdża...
Nie robię żadnych testów, nie wmawiam sobie niczego i czekam. Tylko z ciekawości pytam czy to możliwe, że tak szybko mogłyby się pojawić mdłości?
Nie robię żadnych testów, nie wmawiam sobie niczego i czekam. Tylko z ciekawości pytam czy to możliwe, że tak szybko mogłyby się pojawić mdłości?
Hankaa
Fanka BB :)
Wydaje mi się że za wcześnie na objawy ale może akurat trzymam kciukiKurcze dziewczyny czy to możliwe, że już mam mdłości? Inseminację miałam 11 dni temu, 6 maja (12dc), a dzisiaj nie jestem w stanie nic przełknąć, jak tylko pomyślę o jedzeniu czuję jak mi wszystko podjeżdża...
eij
U mnie mdłości pojawiły się w 5 miesiącu ciąży. Wydaje mi się że tak szybko jak u Ciebie to raczej niemożliwe. Podświadomość swoje robi.Kurcze dziewczyny czy to możliwe, że już mam mdłości? Inseminację miałam 11 dni temu, 6 maja (12dc), a dzisiaj nie jestem w stanie nic przełknąć, jak tylko pomyślę o jedzeniu czuję jak mi wszystko podjeżdża...
eij
oczywiście w 5 tygodniu ciąży a nie miesiącuU mnie mdłości pojawiły się w 5 miesiącu ciąży. Wydaje mi się że tak szybko jak u Ciebie to raczej niemożliwe. Podświadomość swoje robi.
Wydaje mi się ze na mdłości jeszcze za wcześnie , inplqntacja od ok 7 dni po owulacji występuje, a kiedy testujesz? Trzymam kciukiKurcze dziewczyny czy to możliwe, że już mam mdłości? Inseminację miałam 11 dni temu, 6 maja (12dc), a dzisiaj nie jestem w stanie nic przełknąć, jak tylko pomyślę o jedzeniu czuję jak mi wszystko podjeżdża...
Madame JS
Mdłości mogą się pojawić, ale nie z powodu ciąży ;-) Robiłaś test czy czekasz na opóźnienie @ ?Kurcze dziewczyny czy to możliwe, że już mam mdłości? Inseminację miałam 11 dni temu, 6 maja (12dc), a dzisiaj nie jestem w stanie nic przełknąć, jak tylko pomyślę o jedzeniu czuję jak mi wszystko podjeżdża...
Urwało mi kawałek tekstu jesli iui byla 11 dni temu to dopiero co doszło do implantacji, aleee może możeWydaje mi się ze na mdłości jeszcze za wcześnie , inplqntacja od ok 7 dni po owulacji występuje, a kiedy testujesz? Trzymam kciuki
reklama
Karola z nadzieją
A bierzesz może luteinę? U mnie ona strasznie powoduje nudności już od momentu braniaKurcze dziewczyny czy to możliwe, że już mam mdłości? Inseminację miałam 11 dni temu, 6 maja (12dc), a dzisiaj nie jestem w stanie nic przełknąć, jak tylko pomyślę o jedzeniu czuję jak mi wszystko podjeżdża...
Podziel się: