reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Dzis zaczelam 29. Pytałam o pessar, ale powiedziała, że to już za późno na to i mam brać leki i lezec.
2,4 niby zapas jest, ale niedobrze, że tak szybko się skrocila. Chciałam jakaś kontrolę za tydzień, ale powiedziała że to nic nie da i nie mam co jeździć i tam grzebać.. czyli mam lezec jak tykająca bomba, no dla mnie to najgorsze :(
Niech siedzi w środku ile się da!
Ale szyjka twarda i zamknięta? Co przyjmujesz?

reklama
Zamknięta, a czy twarda to Doktor powiedziała, że nie chce po usg jeszcze badac palcami. Ja biorę cyclogest, luteina i utragostat.
Spokojnie kochana, odpoczywaj i wszystko będzie dobrze na pewno :* u mnie przed USG zawsze bada palpacyjnie.. ci lekarze też czasami tak straszą na wyrost..
Ja ostatnio prawie zeszłam na zawał przy wizycie więc postaraj się nie stresować bo dzidzia już duża i wszytko jest ok ✊✊❤️

Był taki zamysł, ale w końcu nie założyli. 🙂 taaak 31+1. Sterydy na płucka nie zadziałały, a dzieciaki i tak świetnie dały sobie radę 🥰
No mi powiedziała, że już za późno...Nie bardzo czaje czemu, bo to tylko tydzień później. Spytałam też czy nie powinnam być w szpitalu, ale powiedziała, że to nie jest sytuacja na szpital. Bo też własnie myslalam o tych sterydach czy zdarzyli by podać.
Czyli Maluszki są zdrowe mimo 31tyg? Wiem, że miały operacje po ale finalnie jest ok?

Spokojnie kochana, odpoczywaj i wszystko będzie dobrze na pewno :* u mnie przed USG zawsze bada palpacyjnie.. ci lekarze też czasami tak straszą na wyrost..
Ja ostatnio prawie zeszłam na zawał przy wizycie więc postaraj się nie stresować bo dzidzia już duża i wszytko jest ok ✊✊❤️
No trochę mnie nastraszyła mówiąc że mogę urodzic lada chwila a mogę donosić do 40tyg dość duża rozpiętość jak na jedną wizytę.. 🤔
Dzidzia rosnie super, dzielna jest dla Mamusi, wiec musze i ja dla niej🥰

No trochę mnie nastraszyła mówiąc że mogę urodzic lada chwila a mogę donosić do 40tyg dość duża rozpiętość jak na jedną wizytę.. 🤔
Dzidzia rosnie super, dzielna jest dla Mamusi, wiec musze i ja dla niej🥰
Będzie dobrze ❤️ odpoczywaj i przede wszystkim postaraj się nie stresowac ❤️ i ty i dzidzia jesteście dzielne i dacie radę ✊✊✊❤️🥰

reklama
taki mam plan, muszę to w głowie poukładać i jakoś damy radę 😘
Nie myśl o tym za dużo wiem że łatwo się mówi ale trzeba spróbować ❤️ skup się na czymś innym 🙂 trochę poleżysz ale nim się obejrzysz będzie 40 tydz i dzidzia będzie z tobą cała i zdrowa 🥰 zycze ci tego z całego serca i jestem przekonana że wszystko się dobrze skończy ❤️🥰

Do góry