reklama
doszło doszło, są te Dwa Cuda! Już się zaczęłyśmy martwić!!! Jak się czujesz jak Maluszki? Opowiadaj w wolnej sekundzie o ile takowa maszŻyje żyje lekki sajgon ale już w domu. Dagmara 2800, Dominik 3220. Dajcie znać czy zdjęcie doszło
Ooo w końcu dałaś znac Super!! dwie malutkie kruszynki napisz coś więcej jak tam u Was jak znajdziesz kiedyś chwilkęŻyje żyje lekki sajgon ale już w domu. Dagmara 2800, Dominik 3220. Dajcie znać czy zdjęcie doszło
Jakie słodkie myszkiŻyje żyje lekki sajgon ale już w domu. Dagmara 2800, Dominik 3220. Dajcie znać czy zdjęcie doszło
Monika4321
Zaciekawiona BB
GratulacjeŻyje żyje lekki sajgon ale już w domu. Dagmara 2800, Dominik 3220. Dajcie znać czy zdjęcie doszło
Zdjęcie jest! Piękni są :-)
eij
Fanka BB :)
Powiem Wam że psychicznie jest różnie... Cala ta mega euforia z ciąży minęła to napewno ze zmęczenia, ale jakaś płaczliwa jestem, wręcz smutna czasami. Mam wyrzuty sumienia że nie cieszę się tak jak one na to zasługują, przecież tyle się o nie staraliśmy. Ale liczę że niedługo będzie lepiej
Artemida90
Fanka BB :)
to baby blues, przejdzie to przez hormony. Ja miałam okropny, aż wezwali mi psychologa w szpitalu. Płakałam non stop, bałam się ze przejdzie to w depresje ale przeszło zanim się obejrzałamPowiem Wam że psychicznie jest różnie... Cala ta mega euforia z ciąży minęła to napewno ze zmęczenia, ale jakaś płaczliwa jestem, wręcz smutna czasami. Mam wyrzuty sumienia że nie cieszę się tak jak one na to zasługują, przecież tyle się o nie staraliśmy. Ale liczę że niedługo będzie lepiej
reklama
Lala! Masz do tego pełne prawo.. czy to zmęczenie, czy baby blues, bądź dla siebie wyrozumiała! Teraz od Meza dużo wsparcia i lada dzień wyjdzie na dłużej słoneczko..Powiem Wam że psychicznie jest różnie... Cala ta mega euforia z ciąży minęła to napewno ze zmęczenia, ale jakaś płaczliwa jestem, wręcz smutna czasami. Mam wyrzuty sumienia że nie cieszę się tak jak one na to zasługują, przecież tyle się o nie staraliśmy. Ale liczę że niedługo będzie lepiej
Podziel się: