Be_More_Happy
Fanka BB :)
Dokładnie Ostatnio chyba też mieliśmy razem wizytę 06.04?oooo to idziemy razem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dokładnie Ostatnio chyba też mieliśmy razem wizytę 06.04?oooo to idziemy razem
a tak faktycznie!!!! No to musi być podwójna moc!Dokładnie Ostatnio chyba też mieliśmy razem wizytę 06.04?
Też tak mam jakby co zwrócą kasętez miałam wybrana tą dodatkowa opcje, a finalnie jej nie użyli i oddali nam pieniążki.
Jest nieprzyjemne ale do przeżycia mnie bolal brzuch tak jak w trakcie okresu jak bardzo boli ale na szczęście nie trwa to długoto zapytam od razu - jak przebiega to badanie? czy należy do tych "nieprzyjemnych"?
Rzeczywiście, ja też brałam coś przeciwskurczowego... ale pomyślałam sobie, że to głównie dlatego, że właśnie mam tendencję do skurczy podczas badań... Może to rzeczywiście dlatego bolało mniej ;-)ja też określam, jako nieprzyjmne, ale do przeżycia.. trochę poklnelam na fotelu, ale na szczęście nie trwa to dlugo.
Moja Doktor mi zaleciła wziąć nospe I ketonal przed zabiegiem, ale czy to jakkolwiek pomogłoz to nie wiem..
nie ma pojęcia, ale grunt, że to za namiRzeczywiście, ja też brałam coś przeciwskurczowego... ale pomyślałam sobie, że to głównie dlatego, że właśnie mam tendencję do skurczy podczas badań... Może to rzeczywiście dlatego bolało mniej ;-)
ja z tego co pamiętam to jak jest widoczne ciałko zolte to owulacja była, jedynie nie można stwierdzić czy zostala uwolniona komórka. Miejmy nadzieję że już jest w drodze w jajowodzieByłam dziś na monitoringu cyklu, okazało się, że mam dwa torbiele ciałka żółtego, ale nie może jednoznacznie odpowiedzieć czy doszło do uwolnienia jajeczka.
Czy ktoś tak z Was miał ?
Podobno jest szansa, ale sama nie wiem…