reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
ja też określam, jako nieprzyjmne, ale do przeżycia.. trochę poklnelam na fotelu, ale na szczęście nie trwa to dlugo.
Moja Doktor mi zaleciła wziąć nospe I ketonal przed zabiegiem, ale czy to jakkolwiek pomogłoz to nie wiem..
Rzeczywiście, ja też brałam coś przeciwskurczowego... ale pomyślałam sobie, że to głównie dlatego, że właśnie mam tendencję do skurczy podczas badań... Może to rzeczywiście dlatego bolało mniej ;-)

Byłam dziś na monitoringu cyklu, okazało się, że mam dwa torbiele ciałka żółtego, ale nie może jednoznacznie odpowiedzieć czy doszło do uwolnienia jajeczka.
Czy ktoś tak z Was miał ?:)

Podobno jest szansa, ale sama nie wiem…

Byłam dziś na monitoringu cyklu, okazało się, że mam dwa torbiele ciałka żółtego, ale nie może jednoznacznie odpowiedzieć czy doszło do uwolnienia jajeczka.
Czy ktoś tak z Was miał ?:)

Podobno jest szansa, ale sama nie wiem…
ja z tego co pamiętam to jak jest widoczne ciałko zolte to owulacja była, jedynie nie można stwierdzić czy zostala uwolniona komórka. Miejmy nadzieję że już jest w drodze w jajowodzie 😀

reklama
Do góry