A nie mówiłam że będzie dobrze nie czytaj, nie porównuj ważne że przyrost jest prawidłowy spokojnej nudnej ciążyHej!!! Wlasnie odebrałam, beta z dzisiaj 108, czyli od wtorku uroslo z 18.6, wg kalkulatora to dobry przyrost, ale jak ogladam na forach takie wystrzelone w kosmos to się zastanawiam czy nie za mało? [emoji3062]
reklama
Be_More_Happy
Fanka BB :)
Bardzo ładny przyrost Gratulacje i dużo zdrówka życzęHej!!! Wlasnie odebrałam, beta z dzisiaj 108, czyli od wtorku uroslo z 18.6, wg kalkulatora to dobry przyrost, ale jak ogladam na forach takie wystrzelone w kosmos to się zastanawiam czy nie za mało? [emoji3062]
Cieszę się, że wykrakalas hehe.. [emoji3059]
Nie dziękujeMY![emoji8]
Nie dziękujeMY![emoji8]
A nie mówiłam że będzie dobrze [emoji16] [emoji3590] nie czytaj, nie porównuj ważne że przyrost jest prawidłowy [emoji3059][emoji3060] spokojnej nudnej ciąży [emoji256][emoji106]
Dzięki Kochana!!!! [emoji8][emoji8]
Bardzo ładny przyrost [emoji3531] Gratulacje i dużo zdrówka życzę [emoji3059][emoji3059][emoji8][emoji8]
eij
Fanka BB :)
Ja miałam w 16 dpt USG plus hormony i później w 23 dpt USG serduszkowe i hormonyOjenka, dobrze to czytać!!! Te sprawdzanie mnie wykończy..
A ile jeszcze pomiarów przede mną do wizyty?
Dzięki Kochana! [emoji8]
I wtedy jeszcze betę tez w 16 i 23?
I na usg 16dpt już widać cos?
Ojaaa... czad!!![emoji3059][emoji3059][emoji3059][emoji3059]
I na usg 16dpt już widać cos?
Ojaaa... czad!!![emoji3059][emoji3059][emoji3059][emoji3059]
Ja miałam w 16 dpt USG plus hormony i później w 23 dpt USG serduszkowe i hormony
Gratulacje przyrost jest prawidłowy, nie warto porównywać się do innych, każdy organizm jest inny, nawet ponoć każda ciąża jest inna więc nudnych, spokojnych 9 miesięcyHej!!! Wlasnie odebrałam, beta z dzisiaj 108, czyli od wtorku uroslo z 18.6, wg kalkulatora to dobry przyrost, ale jak ogladam na forach takie wystrzelone w kosmos to się zastanawiam czy nie za mało?
Masz rację! Nie dziekujeMY slicznie [emoji8]
Gratulacje [emoji8] przyrost jest prawidłowy, nie warto porównywać się do innych, każdy organizm jest inny, nawet ponoć każda ciąża jest inna [emoji3] więc nudnych, spokojnych 9 miesięcy [emoji3]
GratulacjeHej!!! Wlasnie odebrałam, beta z dzisiaj 108, czyli od wtorku uroslo z 18.6, wg kalkulatora to dobry przyrost, ale jak ogladam na forach takie wystrzelone w kosmos to się zastanawiam czy nie za mało? [emoji3062]
reklama
Gratulacje!!! nie ma co patrzeć na kalkulatory itp. widełki są tak szerokie, że hoho.Hej!!! Wlasnie odebrałam, beta z dzisiaj 108, czyli od wtorku uroslo z 18.6, wg kalkulatora to dobry przyrost, ale jak ogladam na forach takie wystrzelone w kosmos to się zastanawiam czy nie za mało? [emoji3062]
Podziel się: