Super jak będziesz mieć zdjęcie to wrzucajWczoraj dzwoniła Doktor, wartości hormonów super, wiec teraz czekaMY do piątku na hormony I pierwsze usg [emoji16][emoji16][emoji16]
reklama
Jasneee![emoji3059][emoji3059][emoji3059][emoji8]
Super [emoji3590][emoji3590][emoji3590] jak będziesz mieć zdjęcie to wrzucaj [emoji846]
Be_More_Happy
Fanka BB :)
Kochane proszę Was dziś niezmiennie o kciuki Mam dziś badania prenatalne, stresuję się . Mało co spałam dziś ,oby było dobrze
eij
Kciuki są napewno wszystko będzie dobrzeKochane proszę Was dziś niezmiennie o kciuki Mam dziś badania prenatalne, stresuję się . Mało co spałam dziś ,oby było dobrze
Trzymamy jak zawsze piękne widoki Cię czekająKochane proszę Was dziś niezmiennie o kciuki Mam dziś badania prenatalne, stresuję się . Mało co spałam dziś ,oby było dobrze
Kciuki zacisniete, bedzie dobrzeJasneee![emoji3059][emoji3059][emoji3059][emoji8]
Evelyn1919
Może poznasz płećKochane proszę Was dziś niezmiennie o kciuki Mam dziś badania prenatalne, stresuję się . Mało co spałam dziś ,oby było dobrze
Kochane proszę Was dziś niezmiennie o kciuki Mam dziś badania prenatalne, stresuję się . Mało co spałam dziś ,oby było dobrze
Elizabeth84
GratulacjeHej!!! Wlasnie odebrałam, beta z dzisiaj 108, czyli od wtorku uroslo z 18.6, wg kalkulatora to dobry przyrost, ale jak ogladam na forach takie wystrzelone w kosmos to się zastanawiam czy nie za mało? [emoji3062]
reklama
Be_More_Happy
Kochane właśnie wracam do domu miałam na 11:20 ale weszłam o 12 i chyba z godzinę byłam w gabinecie Według oceny Doktora i USG jest zdrowy Maluch i prawdopodobnie chłopczyk choć jak powiedział jeszcze nie jest wiadome na 100% jesteśmy szczęśliwi Dziękuję Wam Kochane za wszystkie kciuki jak zawsze pomogły
Podziel się: