Super gratuluje, jednak chyba nie warto tak szybko robic bete bo sie tylko zle nastawiamy i dodatkowy stres a jak widac drugi wynik pięknyDziewczynki.
Beta z dzis w 7dpt - 18.6, ja wiem, że najważniejsze są przyrosty, ale już świętuje.. nigdy nie widziałam nic ponad 0.2 [emoji847][emoji847]!
Pieknie dziekuje za kciuki, dałyście rade, jak zawsze![emoji3059][emoji8]
reklama
No właśnie masz rację, tyle, że ja mam cykl sztuczny i weryfikacja była do oceny hormonów. Nie ukrywam, że stres niemały..
Super gratuluje, jednak chyba nie warto tak szybko robic bete bo sie tylko zle nastawiamy i dodatkowy stres a jak widac drugi wynik piękny
To chyba można już gratulowaćDziewczynki.
Beta z dzis w 7dpt - 18.6, ja wiem, że najważniejsze są przyrosty, ale już świętuje.. nigdy nie widziałam nic ponad 0.2 [emoji847][emoji847]!
Pieknie dziekuje za kciuki, dałyście rade, jak zawsze![emoji3059][emoji8]
Dziś Doktor Gratulowała, wiec pozostaje być dobrej mysli, już się nasmucilam swoje.[emoji28]
To chyba można już gratulować [emoji16][emoji3060]
No właśnie koniec smutków teraz będzie pięknieDziś Doktor Gratulowała, wiec pozostaje być dobrej mysli, już się nasmucilam swoje.[emoji28]
Staram się w to wierzyć Kochana, dzięki naprawdę!
No właśnie koniec smutków teraz będzie pięknie [emoji3590]
eij
Fanka BB :)
Ja czuję dzisiaj przewracanie w brzuchu więc liczę że już niedługo będą kopniaki jutro idę na wizytę, mam nadzieję że będę miała USG i dowiem się czy napewno będzie parka czy może z córeczki zrobił się drugi synekDobry wieczór drogie Panie!
Coś tutaj cichutko, jakieś newsy? Nowe wizyty, plany? Mamuski imiona wybierają?[emoji3]
Owwww.. to już lada moment!!!! Koniecznie daj jutro znać, jak sytuacja! A obstawiasz parkę?
Ja czuję dzisiaj przewracanie w brzuchu więc liczę że już niedługo będą kopniaki [emoji3] jutro idę na wizytę, mam nadzieję że będę miała USG i dowiem się czy napewno będzie parka czy może z córeczki zrobił się drugi synek [emoji16]
reklama
eij
Fanka BB :)
Na ostatniej wizycie lekarka stwierdziła że prawdopodobnie parka więc ja się juz nastawiłamOwwww.. to już lada moment!!!! Koniecznie daj jutro znać, jak sytuacja! A obstawiasz parkę?
Podziel się: