U nas zamieszczaja filmik do pobrania i mozna zobaczyc, a u mnie na usg pokazywali przy transferze ale ja tam nic nie widzialamOjaaaa, super, że Ci pokazali.
U nas dzis w trakcie transferu pokazali na kamerce zarodek, a ja myslalam, że to mój pieprzyk [emoji23][emoji23]
reklama
eij
Fanka BB :)
No logika by wskazywała że tak jest. Zabiorę info od różnych lekarzy i podejmę decyzję po nowym rokuHmmm, a ja bym się zastanowiła, czy nic im nie przekażesz, w końcu Bobaski wszystko pobierają od Ciebie? Ale warto uderzyć do lekarza..
eij
Ja widziałam przed transferem dwie małe okrągłe galaretki na monitorze, później widziałam jak embriolog pobiera je do cewnika i sru do domku mamusiU nas zamieszczaja filmik do pobrania i mozna zobaczyc, a u mnie na usg pokazywali przy transferze ale ja tam nic nie widzialam
Artemida90
Ja byłam szczepiona na krztusiec już Ale lekarz powiedział ze musiałabym przebyć ta chorobę w czasie ciąży by mały przejął przeciwciała. Tak samo podczas karmienia piersią gdy mama jest chora Np grypa - mały pobiera to co wytworzy organizm mamy. Ty teraz masz przeciwciala juz wytworzone przed ciaza wiec dzieci nic nie dostają bo zakończyło się produkowanie przeciwciał i organizm nie dzieli się już ta pulaNo logika by wskazywała że tak jest. Zabiorę info od różnych lekarzy i podejmę decyzję po nowym roku
Hahaha, to pewnie stresik
U nas zamieszczaja filmik do pobrania i mozna zobaczyc, a u mnie na usg pokazywali przy transferze ale ja tam nic nie widzialam [emoji23]
Ja w sumie byłam lekko zestresowana, wiec Maz mi opowiadał po, ale najlepsza jest ta Pani Embriolog w okienku, jakby miała wołać "Fladra z frytkami" [emoji23][emoji23]
Ja widziałam przed transferem dwie małe okrągłe galaretki na monitorze, później widziałam jak embriolog pobiera je do cewnika i sru do domku mamusi [emoji2957][emoji2]
eij
U mnie jak z okienka wyłonił się pan embriolog to się wystraszyłam bo myślałam że nikogo tam nie ma ale faktycznie to śmiesznie wygląda, głowa wystającą zza okienka jak w kiosku, tylko okienko większeJa w sumie byłam lekko zestresowana, wiec Maz mi opowiadał po, ale najlepsza jest ta Pani Embriolog w okienku, jakby miała wołać "Fladra z frytkami" [emoji23][emoji23]
Hahaha, to miałaś mocniejsze wrażenia [emoji2960]
U mnie jak z okienka wyłonił się pan embriolog to się wystraszyłam bo myślałam że nikogo tam nie ma [emoji2960][emoji16] ale faktycznie to śmiesznie wygląda, głowa wystającą zza okienka jak w kiosku, tylko okienko większe [emoji2957]
Cześć. Jestem 9 dzień po inseminacji. Biorę 3 razy dziennie Utrogestan. Dzisiaj skoczyła mi temperatura do 37st. Ja ogólnie mam niska swoją temperaturę. Czy któraś z Was miała podniesiona temperaturę przy braniu tego leku?
Dziękuję za odpowiedź
Dziękuję za odpowiedź
reklama
Każdy progesteron podnosi temperaturę to normalne mi nawet do 37,4 skaczeCześć. Jestem 9 dzień po inseminacji. Biorę 3 razy dziennie Utrogestan. Dzisiaj skoczyła mi temperatura do 37st. Ja ogólnie mam niska swoją temperaturę. Czy któraś z Was miała podniesiona temperaturę przy braniu tego leku?
Dziękuję za odpowiedź
Podziel się: