reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
U nas zamieszczaja filmik do pobrania i mozna zobaczyc, a u mnie na usg pokazywali przy transferze ale ja tam nic nie widzialam 😂
Ja widziałam przed transferem dwie małe okrągłe galaretki na monitorze, później widziałam jak embriolog pobiera je do cewnika i sru do domku mamusi 🤪😃

No logika by wskazywała że tak jest. Zabiorę info od różnych lekarzy i podejmę decyzję po nowym roku
Ja byłam szczepiona na krztusiec już Ale lekarz powiedział ze musiałabym przebyć ta chorobę w czasie ciąży by mały przejął przeciwciała. Tak samo podczas karmienia piersią gdy mama jest chora Np grypa - mały pobiera to co wytworzy organizm mamy. Ty teraz masz przeciwciala juz wytworzone przed ciaza wiec dzieci nic nie dostają bo zakończyło się produkowanie przeciwciał i organizm nie dzieli się już ta pula

Ja w sumie byłam lekko zestresowana, wiec Maz mi opowiadał po, ale najlepsza jest ta Pani Embriolog w okienku, jakby miała wołać "Fladra z frytkami" [emoji23][emoji23]
Ja widziałam przed transferem dwie małe okrągłe galaretki na monitorze, później widziałam jak embriolog pobiera je do cewnika i sru do domku mamusi [emoji2957][emoji2]

Ja w sumie byłam lekko zestresowana, wiec Maz mi opowiadał po, ale najlepsza jest ta Pani Embriolog w okienku, jakby miała wołać "Fladra z frytkami" [emoji23][emoji23]
U mnie jak z okienka wyłonił się pan embriolog to się wystraszyłam bo myślałam że nikogo tam nie ma 🤭😁 ale faktycznie to śmiesznie wygląda, głowa wystającą zza okienka jak w kiosku, tylko okienko większe 🤪

Cześć. Jestem 9 dzień po inseminacji. Biorę 3 razy dziennie Utrogestan. Dzisiaj skoczyła mi temperatura do 37st. Ja ogólnie mam niska swoją temperaturę. Czy któraś z Was miała podniesiona temperaturę przy braniu tego leku?
Dziękuję za odpowiedź 🤗

reklama
Cześć. Jestem 9 dzień po inseminacji. Biorę 3 razy dziennie Utrogestan. Dzisiaj skoczyła mi temperatura do 37st. Ja ogólnie mam niska swoją temperaturę. Czy któraś z Was miała podniesiona temperaturę przy braniu tego leku?
Dziękuję za odpowiedź 🤗
Każdy progesteron podnosi temperaturę to normalne mi nawet do 37,4 skacze 🙂

Do góry