reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
No ja się odważyłam i kupiłam lampę do pokoju ☺️ pod koniec listopada chcemy powoli ogarniać pokój, tapety, rolety, firanki, łóżeczka już mam w sumie wybrane, trzeba tylko zamówić. Ogólnie plan pokoju już jako tako mam. 😀
To dobrze, że jako tako plan jest 😉 Łóżeczka to tylko polecam sprawdzić termin realizacji, my czekaliśmy ponad 3 tygodnie 🙄 oj zleci to szybciutko, po nowym roku już z górki 🙂

reklama
To dobrze, że jako tako plan jest 😉 Łóżeczka to tylko polecam sprawdzić termin realizacji, my czekaliśmy ponad 3 tygodnie 🙄 oj zleci to szybciutko, po nowym roku już z górki 🙂
Łóżeczka planuję zamówić po badaniach połówkowych. Czas naprawdę szybko mija. Dopiero miałam transfer a już za miesiąc połowa ciąży 😲 szok. Czasami jeszcze sama nie dowierzam że jestem w ciąży 🙊😃❤️

Łóżeczka planuję zamówić po badaniach połówkowych. Czas naprawdę szybko mija. Dopiero miałam transfer a już za miesiąc połowa ciąży 😲 szok. Czasami jeszcze sama nie dowierzam że jestem w ciąży 🙊😃❤️
Tak już chyba będzie, ja patrzę na malutką i czasami dalej nie dowierzam, że jest nasza 🥰

Cześć dziewczyny.
Wracam z wizyty z dobrymi wiadomościami. Lekarz potwierdził ciążę. 6 tygodni i 3 dni :) biło już pięknie ❤. Kolejna wizyta za 3 tygodnie. Umówiłam się jeszcze w klinice, a dopiero później przeniosę się do siebie. Mam nadzieje, że dalej będą już tylko dobre wieści.
Pozdrawiam!

Cześć dziewczyny.
Wracam z wizyty z dobrymi wiadomościami. Lekarz potwierdził ciążę. 6 tygodni i 3 dni :) biło już pięknie ❤. Kolejna wizyta za 3 tygodnie. Umówiłam się jeszcze w klinice, a dopiero później przeniosę się do siebie. Mam nadzieje, że dalej będą już tylko dobre wieści.
Pozdrawiam!
Super 😍 gratulacje jeszcze raz, rośnijcie zdrowo ✊❤️

Cześć dziewczyny.
Pozdrawiam!
Super 😀 gratuluję ❤️😃

Cześć dziewczyny.
Pozdrawiam!
A myślałam dziś o Tobie :) super wieści, gratulacje. Nudnej i zdrowej ciąży życzę:)

Cześć dziewczyny.
Pozdrawiam!
Super 🥰🥰 Gratulacje, dużo zdrowia 😘😘

reklama
Swietne wieści!!! Serdeczne gratuluje [emoji3059]
Cześć dziewczyny.
Wracam z wizyty z dobrymi wiadomościami. Lekarz potwierdził ciążę. 6 tygodni i 3 dni :) biło już pięknie [emoji173]. Kolejna wizyta za 3 tygodnie. Umówiłam się jeszcze w klinice, a dopiero później przeniosę się do siebie. Mam nadzieje, że dalej będą już tylko dobre wieści.
Pozdrawiam!

Do góry