reklama
eij
Fanka BB :)
Ja miałam zawsze koło 200. Ale nie stresuj się analizą wyników, lekarz wie co robihej mam pytanie czy estradiol 148 jest ok wynikiem 2 dni przed planowanym iui?
eij
Ale Super Trzymamy kciuki od samego ranaCześć Dziewczyny.
Jutro transfer, aż nie wierzę, że to już. Jest lekki stresik, ale i pozytywne nastawienie.
Trzymajcie kciuki proszę [emoji8]
hej dzisiaj było 148 a w pt 12.11 było 190 więc nie wiem dlaczego spadło ?Ja miałam zawsze koło 200. Ale nie stresuj się analizą wyników, lekarz wie co robi
eij
A lekarz jakoś to skomentował?hej dzisiaj było 148 a w pt 12.11 było 190 więc nie wiem dlaczego spadło ?
Bosko!
Jakieś zalecenia/ złote rady Mamuśka?
Ale Super [emoji3] Trzymamy kciuki od samego rana [emoji8]
eij
Przede wszystkim pozytywne nastawienie wyśpij się, a po transferze dobry obiadek ja zabrałam dzieci na tortillę i chyba dały się tym przekonać że ze mną zostałyBosko!
Hehe, dobry plan! Obczaje fajne knajpki! [emoji16]
Przede wszystkim pozytywne nastawienie [emoji2] wyśpij się, a po transferze dobry obiadek [emoji3] ja zabrałam dzieci na tortillę i chyba dały się tym przekonać że ze mną zostały [emoji6][emoji2]
reklama
GratulujęCześć dziewczyny.
Wracam z wizyty z dobrymi wiadomościami. Lekarz potwierdził ciążę. 6 tygodni i 3 dni biło już pięknie ❤. Kolejna wizyta za 3 tygodnie. Umówiłam się jeszcze w klinice, a dopiero później przeniosę się do siebie. Mam nadzieje, że dalej będą już tylko dobre wieści.
Pozdrawiam!
Podziel się: