reklama
Karola z nadzieją
Fanka BB :)
Aaa no to dobrze, ze masz taka prace, ze możesz w ciąży spokojnie pracować uwierzylas już, ze jesteś w ciąży?Nieee nie mam zamiaru narazie iść na zwolnienie
Robimy badania zarodka, także.. byle do Świat
Odpoczywaj ile sie da i oglądaj odmóżdżające filmiki. Jutro będziemy gratulować
Odpoczywaj ile sie da i oglądaj odmóżdżające filmiki. Jutro będziemy gratulować
Krótki protokół, to szybko Ci zleci, nim się obejrzysz będziesz po transferze [emoji85]
Ja dziś kiepsko, oprócz tego, że wariuje to mam bóle mięśni, a od transferu ciągnie mnie podbrzusze…a wgl w dniu transferu straciłam głos i 2 dni leciałam na syropie z cebuli i mleku z masłem i czosnkiem [emoji2360]
Jutro wszystko się okaże [emoji15]
niestety nie jestem w ciazy, jestem załamanaHej dziewczyny
@Azalea - oby poglad pokazal piekne tlusciutkie pecherzyki
@Meg01 daj znac jak tylko bedziesz miec wyniki. Myslami jestesmy z toba
@agawid i @Karola_z_nadzieja czekamy z wami!
Jak sie wszystkie czujecie? Jak nasze mamusie i rosnace kropki?
Ja dzis 8dc, w srode podglad, w czwartek pewnie 3 iui. Jajniki bola na przemian.
Milego dnia kochane ️
eij
Już coraz bardziej w sensie mam tą świadomość, brzuch mam już większy i jak patrzę na USG to normalnie szok że to moje nie mogę doczekać się już ruchów no i poznania płci ale to jeszcze miesiąc jak nie dłużejAaa no to dobrze, ze masz taka prace, ze możesz w ciąży spokojnie pracować uwierzylas już, ze jesteś w ciąży?
eij
Przykro mi ja mam za sobą 6 porażek więc doskonale wiem jak się czujesz trzymaj się dzielnie i dalej walcz o swoje marzenia. Która to była Twoja inseminacja?niestety nie jestem w ciazy, jestem załamana
Merlot
przykro mi!!niestety nie jestem w ciazy, jestem załamana
Tak szkoda ze nie wyszlo
Posmutaj sobie dzisiaj a jutro obmysl plan co dalej I do dziela
3, druga była udana ale zakończona poronieniem, puste jajo bez akcji serduszkaPrzykro mi ja mam za sobą 6 porażek więc doskonale wiem jak się czujesz trzymaj się dzielnie i dalej walcz o swoje marzenia. Która to była Twoja inseminacja?
niestety ze względów finansowych to była ostatnia ins w tym roku i to mnie najbardziej dołuje. Nie mogę sobie z tym poradzić ze w tym roku już się nie udaprzykro mi!!
Tak szkoda ze nie wyszlo
Posmutaj sobie dzisiaj a jutro obmysl plan co dalej I do dziela
reklama
eij
W tym roku może nie ale za rok wiem że człowiek chciałby od razu, porażki są nie do zniesienia. A chcecie dalej próbować inseminacji? Może lepiej dołożyć pieniędzy i pójść w in vitro. Wiem że to nie takie łatwe bo my z mężem nie dosyć że spłacamy kredyt " na dziecko" to jeszcze jesteśmy zadłużeni na dwóch kartach kredytowych, na transfer do in vitro rodzice dali nam pieniądze bo już nie mieliśmy skąd brać także doskonale wiem jakie to jest wykańczające finansowo. Usiądźcie, pomyślcie, napewno nasunie Wam się jakieś rozwiązanieniestety ze względów finansowych to była ostatnia ins w tym roku i to mnie najbardziej dołuje. Nie mogę sobie z tym poradzić ze w tym roku już się nie uda
Podziel się: