reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Pieknie dziekuje, ruszam z krótkim protokołem, dziś 3 dzien stymulacji i lekko pada mi na głowę, a wizyte kontrolna mam dopiero w piątek, czyli po 7 dniach, czy ja nie wybuchnę do tej pory?! [emoji28]
Tak naprawdę, to boję się punkcji i tego, że moje komórki będą złej jakości.. strasznie mnie to martwi, a nie mam na to wpływu :(
A jak Ty się trzymasz? [emoji16]
Dziękuje [emoji85][emoji8] i powodzenia ze stymulacja [emoji1307][emoji7] Gdybys miała jakieś pytania o IVF to jestem [emoji2324]

Pieknie dziekuje, ruszam z krótkim protokołem, dziś 3 dzien stymulacji i lekko pada mi na głowę, a wizyte kontrolna mam dopiero w piątek, czyli po 7 dniach, czy ja nie wybuchnę do tej pory?! [emoji28]
Tak naprawdę, to boję się punkcji i tego, że moje komórki będą złej jakości.. strasznie mnie to martwi, a nie mam na to wpływu :(
A jak Ty się trzymasz? [emoji16]
Krótki protokół, to szybko Ci zleci, nim się obejrzysz będziesz po transferze 🙈
Ja dziś kiepsko, oprócz tego, że wariuje to mam bóle mięśni, a od transferu ciągnie mnie podbrzusze…a wgl w dniu transferu straciłam głos i 2 dni leciałam na syropie z cebuli i mleku z masłem i czosnkiem 🤦🏼‍♀️
Jutro wszystko się okaże 😳

Krótki protokół, to szybko Ci zleci, nim się obejrzysz będziesz po transferze 🙈
Ja dziś kiepsko, oprócz tego, że wariuje to mam bóle mięśni, a od transferu ciągnie mnie podbrzusze…a wgl w dniu transferu straciłam głos i 2 dni leciałam na syropie z cebuli i mleku z masłem i czosnkiem 🤦🏼‍♀️
Jutro wszystko się okaże 😳
Trzymam kciuki 😉

reklama
Hej dziewczyny 😃
@Azalea - oby poglad pokazal piekne tlusciutkie pecherzyki 🤞
@Meg01 daj znac jak tylko bedziesz miec wyniki. Myslami jestesmy z toba 💪
@agawid i @Karola_z_nadzieja czekamy z wami!

Jak sie wszystkie czujecie? Jak nasze mamusie i rosnace kropki?

Ja dzis 8dc, w srode podglad, w czwartek pewnie 3 iui. Jajniki bola na przemian.

Milego dnia kochane ☀️🌈⭐

Do góry