reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Witaj 🙂 po IUI mi dr mówiła, że mam śpiewać, tańczyć i się przytulać 😉 udało się za 1 razem, ale ciąża stracona, 2 nieudana, 3 udana-ma obecnie 4 miesiące 🥰 Trzymam kciuki za piękne pecherzyki i udany strzał za pierwszym razem ✊ Dawaj znać na bierząco, a złotych rad myśle nie ma, trzeba wyluzować jak tylko najbardziej się da i myśleć pozytywnie! A jeżeli coś pójdzie nie tak to podnosić się i walczyć dalej, a na pewno w końcu się uda 🙂

Dzieki dzieki!
Takie wiadomosci bardzo podbudowuja! Szczegolnie za malenstwo rosnie! Zdrowia wam obojgu zycze I zazdraszczam 😉

Milego dnia wszystkim ⛅💙🧘‍♀️

reklama
@eij jak się czujesz? Jutro weryfikacja? :)

@Fok123 udało sie podjąć decyzje co do dalszych planów? :)

Miłego dnia wszystkim! ;)
Hej. Czuję się ogólnie fizycznie dobrze chociaż wczoraj zaczęło mnie lekko boleć jak na @ i już miałam czarne myśli... Jutro mam 2 weryfikację a w poniedziałek ostatnią ale uważam że ta jutrzejsza da mi odpowiedź mniej więcej czego mam się spodziewać. Stres nieziemski 😏

Hej. Czuję się ogólnie fizycznie dobrze chociaż wczoraj zaczęło mnie lekko boleć jak na @ i już miałam czarne myśli... Jutro mam 2 weryfikację a w poniedziałek ostatnią ale uważam że ta jutrzejsza da mi odpowiedź mniej więcej czego mam się spodziewać. Stres nieziemski 😏
Trzymam kciuki Kochana ✊✊🥰Czyli już robiłaś betę, że masz jutro drugą weryfikację ?

Tak 😉 ale lekarz mówi żeby się nie sugerować tą pierwszą bo to jeszcze pół ovitrelle które bralam 3 dni wcześniej. Aż się boję co to jutro będzie. .. 😐 Gośka a jak tam u Ciebie?
Będzie dobrze Kochana , wierz w to jak i my w to wierzymy ♥️ 😘 A dziękuję , że pytasz a ja stoję narazie " w miejscu" dopiero jak wyniki tarczycy będą dobre to we wrześniu podejdziemy do inseminacji. Trochę mnie to dołuje bo tak to wszystko się ciągnie ale lepiej poczekać i ustabilizować wszystko . ☺️

Będzie dobrze Kochana , wierz w to jak i my w to wierzymy ♥️ 😘 A dziękuję , że pytasz a ja stoję narazie " w miejscu" dopiero jak wyniki tarczycy będą dobre to we wrześniu podejdziemy do inseminacji. Trochę mnie to dołuje bo tak to wszystko się ciągnie ale lepiej poczekać i ustabilizować wszystko . ☺️
Wierzę wierzę, nie ma innej opcji, dzieciaczki muszą ze mną zostać 😉❤️ a do września szybko Ci mnie, trzymam kciuki 😀👍

Wiem, to czekanie na ta betę jest straszne :( pamiętaj ze większość dziewczyn, która jest w ciąży czuła się przed beta jak na okres 🙈 trzymam mocno kciuki ✊🏻

reklama
@eij jak się czujesz? Jutro weryfikacja? :)

@Fok123 udało sie podjąć decyzje co do dalszych planów? :)

Miłego dnia wszystkim! ;)
Próbujemy ostatni raz bez dawczyni... Potem zreszta i tak nie mam juz refundacji na leki wiec to ostatnia szansa. Ciezka to byla decyzja wiem ze sa male szanse ale zobaczymy co będzie. Jak dostane okres zaczynam brac tabletki. U mnie w klinice i tak nie bylo w banku teraz komórek ktore moglabym przyjąć wiec trzeba czekac, ale musimy w międzyczasie tez znalezc inna klinike gdzie maja wiecej komorek lub na spokojnie sobie poszukan info o Czechach wiec zapewne czeka mnie jeszcze dluga droga przede mna za to moj maz wierzy ze teraz na naturalnyn sie uda :p

Do góry