reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Witaj 🙂 po IUI mi dr mówiła, że mam śpiewać, tańczyć i się przytulać 😉 udało się za 1 razem, ale ciąża stracona, 2 nieudana, 3 udana-ma obecnie 4 miesiące 🥰 Trzymam kciuki za piękne pecherzyki i udany strzał za pierwszym razem ✊ Dawaj znać na bierząco, a złotych rad myśle nie ma, trzeba wyluzować jak tylko najbardziej się da i myśleć pozytywnie! A jeżeli coś pójdzie nie tak to podnosić się i walczyć dalej, a na pewno w końcu się uda 🙂

Dzieki dzieki!
Takie wiadomosci bardzo podbudowuja! Szczegolnie za malenstwo rosnie! Zdrowia wam obojgu zycze I zazdraszczam 😉

Milego dnia wszystkim ⛅💙🧘‍♀️

reklama
@eij jak się czujesz? Jutro weryfikacja? :)

@Fok123 udało sie podjąć decyzje co do dalszych planów? :)

Miłego dnia wszystkim! ;)
Hej. Czuję się ogólnie fizycznie dobrze chociaż wczoraj zaczęło mnie lekko boleć jak na @ i już miałam czarne myśli... Jutro mam 2 weryfikację a w poniedziałek ostatnią ale uważam że ta jutrzejsza da mi odpowiedź mniej więcej czego mam się spodziewać. Stres nieziemski 😏

Hej. Czuję się ogólnie fizycznie dobrze chociaż wczoraj zaczęło mnie lekko boleć jak na @ i już miałam czarne myśli... Jutro mam 2 weryfikację a w poniedziałek ostatnią ale uważam że ta jutrzejsza da mi odpowiedź mniej więcej czego mam się spodziewać. Stres nieziemski 😏
Trzymam kciuki Kochana ✊✊🥰Czyli już robiłaś betę, że masz jutro drugą weryfikację ?

Tak 😉 ale lekarz mówi żeby się nie sugerować tą pierwszą bo to jeszcze pół ovitrelle które bralam 3 dni wcześniej. Aż się boję co to jutro będzie. .. 😐 Gośka a jak tam u Ciebie?
Będzie dobrze Kochana , wierz w to jak i my w to wierzymy ♥️ 😘 A dziękuję , że pytasz a ja stoję narazie " w miejscu" dopiero jak wyniki tarczycy będą dobre to we wrześniu podejdziemy do inseminacji. Trochę mnie to dołuje bo tak to wszystko się ciągnie ale lepiej poczekać i ustabilizować wszystko . ☺️

Będzie dobrze Kochana , wierz w to jak i my w to wierzymy ♥️ 😘 A dziękuję , że pytasz a ja stoję narazie " w miejscu" dopiero jak wyniki tarczycy będą dobre to we wrześniu podejdziemy do inseminacji. Trochę mnie to dołuje bo tak to wszystko się ciągnie ale lepiej poczekać i ustabilizować wszystko . ☺️
Wierzę wierzę, nie ma innej opcji, dzieciaczki muszą ze mną zostać 😉❤️ a do września szybko Ci mnie, trzymam kciuki 😀👍

Wiem, to czekanie na ta betę jest straszne :( pamiętaj ze większość dziewczyn, która jest w ciąży czuła się przed beta jak na okres 🙈 trzymam mocno kciuki ✊🏻

reklama
@eij jak się czujesz? Jutro weryfikacja? :)

@Fok123 udało sie podjąć decyzje co do dalszych planów? :)

Miłego dnia wszystkim! ;)
Próbujemy ostatni raz bez dawczyni... Potem zreszta i tak nie mam juz refundacji na leki wiec to ostatnia szansa. Ciezka to byla decyzja wiem ze sa male szanse ale zobaczymy co będzie. Jak dostane okres zaczynam brac tabletki. U mnie w klinice i tak nie bylo w banku teraz komórek ktore moglabym przyjąć wiec trzeba czekac, ale musimy w międzyczasie tez znalezc inna klinike gdzie maja wiecej komorek lub na spokojnie sobie poszukan info o Czechach wiec zapewne czeka mnie jeszcze dluga droga przede mna za to moj maz wierzy ze teraz na naturalnyn sie uda :p

Do góry