reklama
Oczekiwanie jest najgorsze, ale moze bolec jak na okres wiec wygon czarne mysli!!Hej. Czuję się ogólnie fizycznie dobrze chociaż wczoraj zaczęło mnie lekko boleć jak na @ i już miałam czarne myśli... Jutro mam 2 weryfikację a w poniedziałek ostatnią ale uważam że ta jutrzejsza da mi odpowiedź mniej więcej czego mam się spodziewać. Stres nieziemski
eij
Fanka BB :)
Z całych sił trzymam kciukiPróbujemy ostatni raz bez dawczyni... Potem zreszta i tak nie mam juz refundacji na leki wiec to ostatnia szansa. Ciezka to byla decyzja wiem ze sa male szanse ale zobaczymy co będzie. Jak dostane okres zaczynam brac tabletki. U mnie w klinice i tak nie bylo w banku teraz komórek ktore moglabym przyjąć wiec trzeba czekac, ale musimy w międzyczasie tez znalezc inna klinike gdzie maja wiecej komorek lub na spokojnie sobie poszukan info o Czechach wiec zapewne czeka mnie jeszcze dluga droga przede mna za to moj maz wierzy ze teraz na naturalnyn sie uda
Karola z nadzieją
To trzymam kciuki, mam nadzieje ze się uda wyhodować ładne pecherzyki Albo uda się na naturalnym i takie historie byłyPróbujemy ostatni raz bez dawczyni... Potem zreszta i tak nie mam juz refundacji na leki wiec to ostatnia szansa. Ciezka to byla decyzja wiem ze sa male szanse ale zobaczymy co będzie. Jak dostane okres zaczynam brac tabletki. U mnie w klinice i tak nie bylo w banku teraz komórek ktore moglabym przyjąć wiec trzeba czekac, ale musimy w międzyczasie tez znalezc inna klinike gdzie maja wiecej komorek lub na spokojnie sobie poszukan info o Czechach wiec zapewne czeka mnie jeszcze dluga droga przede mna za to moj maz wierzy ze teraz na naturalnyn sie uda
Karola z nadzieją
Czekam na wyniki biopsji endometrium i prawdopodobnie w połowie września transfer aktualnie odpoczywamA co u Ciebie? Kiedy macie kolejny transfer?
Karola z nadzieją
Be_More_Happy
Trzymam mocno kciukiPróbujemy ostatni raz bez dawczyni... Potem zreszta i tak nie mam juz refundacji na leki wiec to ostatnia szansa. Ciezka to byla decyzja wiem ze sa male szanse ale zobaczymy co będzie. Jak dostane okres zaczynam brac tabletki. U mnie w klinice i tak nie bylo w banku teraz komórek ktore moglabym przyjąć wiec trzeba czekac, ale musimy w międzyczasie tez znalezc inna klinike gdzie maja wiecej komorek lub na spokojnie sobie poszukan info o Czechach wiec zapewne czeka mnie jeszcze dluga droga przede mna za to moj maz wierzy ze teraz na naturalnyn sie uda
Be_More_Happy
Trzymam kciuki mocnooooCzekam na wyniki biopsji endometrium i prawdopodobnie w połowie września transfer aktualnie odpoczywam
Wiara czyni cuda więc kto wie trzymam kciuki mocno mocno, obojętnie jak ważne żeby się udałoPróbujemy ostatni raz bez dawczyni... Potem zreszta i tak nie mam juz refundacji na leki wiec to ostatnia szansa. Ciezka to byla decyzja wiem ze sa male szanse ale zobaczymy co będzie. Jak dostane okres zaczynam brac tabletki. U mnie w klinice i tak nie bylo w banku teraz komórek ktore moglabym przyjąć wiec trzeba czekac, ale musimy w międzyczasie tez znalezc inna klinike gdzie maja wiecej komorek lub na spokojnie sobie poszukan info o Czechach wiec zapewne czeka mnie jeszcze dluga droga przede mna za to moj maz wierzy ze teraz na naturalnyn sie uda
reklama
Oj życzę Ci żeby nic Cię nie bolało w ciąży, mi non stop coś doskwierało a podobno ciąża to nie choroba o czekamy na fotkiHej. Czuję się ogólnie fizycznie dobrze chociaż wczoraj zaczęło mnie lekko boleć jak na @ i już miałam czarne myśli... Jutro mam 2 weryfikację a w poniedziałek ostatnią ale uważam że ta jutrzejsza da mi odpowiedź mniej więcej czego mam się spodziewać. Stres nieziemski
Podziel się: