Ja biorę 2 tabletki na wieczór, cały czas.. w sumie nic mi doktor nie mówiła, że mam brać zależnie od faz cyklu.A ja mam pytanie do Was dziewczyny może wiecie coś na ten temat . Jak brać acard ? Cały cykl czy od owulacji? Boje się brać cały cykl bo niby może wpływać niekorzystnie na owulację i dużo dziewczyn podobno bierze od połowy cyklu inne cały . Lekarz zalecił brać cały cykl no ale jak to ja. Biorę już tyle tych witamin i tabletki na tarczycę, że też nie chce sobie zaszkodzić . Witaminy muszę brać no bo jak wiecie mam duży niedobór. Teraz jeszcze dołącza Acard. Może macie z tym lekiem jakieś doświadczenia jak brać ?
reklama
Be_More_Happy
Fanka BB :)
Aha dziękuję a jaką dawkę bierzesz Akardu , że bierzesz 2 tabletki . To ja też wtedy będę brała przez cały cykl mi Doktor mówił, że mam brać 150 .Ja biorę 2 tabletki na wieczór, cały czas.. w sumie nic mi doktor nie mówiła, że mam brać zależnie od faz cyklu.
Trzymam kciuki, oby sie udaloHej Dziewczyny 9.06 miałam inseminacje więc 22.06 będę testowała chyba zrobię odrazu betę to jest moja druga pierwsza była biochemiczna
eij
Trzymam kciuki a ból jajnika po zabiegu jest normalny więc nic się nie bójNie dziękuję może wkoncu po ponad 3 latach uda się ale tak dziwnie czuje jajnik brawy od czasu do czasu jakby pobolewał za pierwszym razem tak nie miałam nie nastawiam się
Madziarka82
super, bardzo się cieszę, ze wszystko idzie po Twojej mysliHej dziewczyny,
W piątek mialam punkcje, tym razem sie udala
Dzisiaj dostalam info od embriologow ze jajeczka sie zapłodniły i dobrze sie zaczely rozkladac wiec w 5 dobie czyli w srode mam transfer
Ale powiem Wam ze jak od piątku czekalam na info z z laboratorium to mi czas tak sie dłużył...
Wczoraj mi powiedzieli ze dzis rano zadzwonia z info w ktorej dobie transfer to o 6 sie obudzilam i nie moglam sie doczelac, oczywiście czarne mysli, ze nie przetrwały, ze gorszej jakosci beda i bedzie trzeba w 3 dobii itp itd masakra ile to stresu z tym wszystkim
Nie dziękuję ale 11dzien od zabiegu co jakiś czas pobolewa? Długo strasznie po 1 wogule mnie nie bolałoTrzymam kciuki a ból jajnika po zabiegu jest normalny więc nic się nie bój
eij
Ja jak miałam cykle stymulowane to wszystko wywróciło mi się totalnie. Dla organizmu to jest jednak obciążenie i różnie może reagowaćNie dziękuję ale 11dzien od zabiegu co jakiś czas pobolewa? Długo strasznie po 1 wogule mnie nie bolało
reklama
A to nie wiedziałam dziękuję za odpowiedźJa jak miałam cykle stymulowane to wszystko wywróciło mi się totalnie. Dla organizmu to jest jednak obciążenie i różnie może reagować
Podziel się: