eij
Fanka BB :)
i wzajemnie kochanaCzyli idziem łeb w łeb Ja za Ciebie zawsze jak najmocniej :*
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
i wzajemnie kochanaCzyli idziem łeb w łeb Ja za Ciebie zawsze jak najmocniej :*
Ja robilam 10dni po i jak więcej niż 1, to powtórka za dwa dniDziewczyny ja po pierwszej inseminacji <3 po ilu dniach mogę zrobić bete? Brałam ovitrelle na pęknięcie pęcherzyków i czytałam, że po nim może byc test fałszywie dodatni, czy to sie tyczy też bety?
Ja jak robilam 11-12 dzien po to juz nie bylo sladu po ovitrelle ale mysle ze najlepiej w dniu miesiaczki powodzenia trzymam kciuki!!Dziewczyny ja po pierwszej inseminacji <3 po ilu dniach mogę zrobić bete? Brałam ovitrelle na pęknięcie pęcherzyków i czytałam, że po nim może byc test fałszywie dodatni, czy to sie tyczy też bety?
Trzymam mocno kciukiDziewczynki witam się w 1dc. 27.5 monitoring. Flo pokazuje mi owu na 28.5 więc transfer ok 2.6 do potwierdzenia przez gin Trzymajcie kciuki najmocniej na świecie
Trzymam mocno kciukiDziewczyny w końcu przyszła @, w środę mam wizytę w klinice
Dziewczynki witam się w 1dc. 27.5 monitoring. Flo pokazuje mi owu na 28.5 więc transfer ok 2.6 do potwierdzenia przez gin Trzymajcie kciuki najmocniej na świecie
Dziewczyny ja po pierwszej inseminacji <3 po ilu dniach mogę zrobić bete? Brałam ovitrelle na pęknięcie pęcherzyków i czytałam, że po nim może byc test fałszywie dodatni, czy to sie tyczy też bety?
Czarnowidztwo jest chyba po prostu naturalnym etapem ale zdecydowanie niepożądanym Jak musisz to wypłacz, ale potem głowa do góry i cycki do przodu. Przez 5 dni jeszcze masa rzeczy może się zdarzyć. Trzymam kciukiHej dziewczyny dziś 10 dzień po IUI i złapał mnie dół i płaczki, ze się nie udało choć nie robiłam jeszcze testu a do okresuJeszcze 5 dni ale szyjka macicy nisko i otwarta i jakoś tak czuje ze chyba nic z tego. Chyba zaczynam wysiadać psychicznie.