Ja 4ow
Hej. Ja również po 3 iui zaczęłabym invitro. Tak jak koleżanka pisze najwięcej powodzenia dają 3 pierwsze choć i w 4 czy 5 zdarzają się ciąża. Ceny są uzależnione choćby od leków jakie będziesz bralal przed jakie dawki jednej starcza słabsze druga musi mieć mocniejsze. Ale tak jak koleżanka pisała 10 tys to taki start mnie pełna procedura z lekami również tymi do transweru wyszła 13000. Jeśli chodzi o samopoczucie u mnie było ok. Brzuch dopiero co tak mocniej bolał to po punkcji.Hej ja się tak zastanawiam, mamy z mężem zamrożone nasienie i starczy jeszcze na jedno podejście do iui jeżeli druga próba okaże się nie udana to musimy znowu mrozić i moje pytanie czy nie lepiej wtedy zacząć z invitro i nie bawić się już w inseminacje? Czy może tak szybko się nie poddawać? Czy stymulacja do in vitro jakoś bardziej obciąża wasz organizm ja po tej do iui czułam się strasznie. O jakich kwotach myśleć jeżeli byśmy chcieli jednak in vitro? Oczywiście obgadam to jeszcze z moją gin ale chciałabym też poznać wasze opinie