reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Hej dziewczyny dziś 10 dzień po IUI i złapał mnie dół i płaczki, ze się nie udało🤷🏼‍♀️ choć nie robiłam jeszcze testu a do okresuJeszcze 5 dni ale szyjka macicy nisko i otwarta i jakoś tak czuje ze chyba nic z tego. Chyba zaczynam wysiadać psychicznie.
Nie nastawiaj się negatywnie, może zagnieżdżenie było późno i jeszcze organizm tego nie wyłapał.
Więc zrób na spokojnie test albo betę i trzymam kciuki oby Twoje myślenie się nie sprawdziło :) 🤞 🤞 🤞

reklama
Dziewczyny lekarz kazał dzisiaj współżyć, a w środę IUI. Czy nie za krótki czas abstynencji?

Dziękuje dziewczyny za wsparcie :) kazda z nas robi co może myśle, ze mój kryzys jest tez przez to ze jestem na zdrowej diecie nie jem słodyczy i dziś zjadłabym absolutnie wszystko co niezdrowe :D mam nadzieje ze to nie przez zbliżający się okres....

Hej Kobietki :)
Jestem w trakcie stymulacji do ostatniej iui i dziś miałam wizytę. Szansa na dwa pęcherzyki, ale jeszcze małe, wiec iui piątek lub sobota.
Jednak endo bardzo słabe... i dostalam tabletki.
Nie byłoby to dziwne, gdyby nie fakt, że dostałam wiagre???!!!
Początkowo zadzwoniłam do Doktor, bo myślałam, że to jakiś błąd i może omylkowo dala dla Meza, ale jednak były dla mnie..
Dziś stwierdziłam, że świat się kończy jak chodzę po biurze z wiagra w kieszeni :D
Musialam sie z Wami podzielić, może komuś poprawi humor, jak mnie dziś na cały dzień:)

Dziękuje dziewczyny za wsparcie :) kazda z nas robi co może myśle, ze mój kryzys jest tez przez to ze jestem na zdrowej diecie nie jem słodyczy i dziś zjadłabym absolutnie wszystko co niezdrowe :D mam nadzieje ze to nie przez zbliżający się okres....
To kurde zjedz! :) Bez przesady, jedno odstępstwo Cię nie zgubi. Lepiej mieć spokój w głowie niż 5 gramów mniej ;)

Oj brak słodyczy ma wiele skutków ubocznych 🙈 wiec rozumiem ze jest ciężko 🙈

reklama
Do góry