Bardzo bym chciala.. W poniedziałek mamy rocznicę ślubu, byłby piękny prezentDziękuje mam nadzieje, ze nie będziecie musieli rozważać i ze się udało
reklama
Karola z nadzieją
Fanka BB :)
Ooo kurcze, prezent wymarzony mocno trzymam kciukiBardzo bym chciala.. W poniedziałek mamy rocznicę ślubu, byłby piękny prezent
Dziękuję w piątek się z Wami podzielę czy się smucimy czy cieszymyOoo kurcze, prezent wymarzony mocno trzymam kciuki
Przykro mi A może jeszcze za wcześnie? Mi kazał lekarz dopiero 15 dni po zrobić..11 dzien i niestety beta ujemna.
Ja przy krotkim protokole tez musialam wczesniej przyjść bo od 2 dnia cyklu juz zaczelam zastrzyki brac, a teraz znowu po tej nieudanej punkcji mam przyjsc przed okresem wiec tez ciekawi mnie co tym razem i jak bedzie to wygladaloAaaa, czyli mi pewnie też chce dać antykoncepcje bo też mam przyjść jak dostanę @
eij
Kurcze tyle tego wszystkiego że ciężko ogarnąć zielona jestem totalnie heheheJa przy krotkim protokole tez musialam wczesniej przyjść bo od 2 dnia cyklu juz zaczelam zastrzyki brac, a teraz znowu po tej nieudanej punkcji mam przyjsc przed okresem wiec tez ciekawi mnie co tym razem i jak bedzie to wygladalo
Be_More_Happy
Bardzo mi przykro11 dzien i niestety beta ujemna.
Be_More_Happy
Trzymam kciukiBardzo bym chciala.. W poniedziałek mamy rocznicę ślubu, byłby piękny prezent
Dziękuję, każde kciuki mile widzianeTrzymam kciuki
reklama
PałkaZapałka
Cudownie!Dziewczyny mam wyniki kariotypu, czekam na @ i rozpoczynamy kolejną przygodę
Podziel się: