reklama
PałkaZapałka
Fanka BB :)
Super!To idziemy razem ja już zaczęłam antykoncepcję w zeszłym tygodniu i w przyszłym podpisujemy dokumenty i będę zaczynać stymulację
PałkaZapałka
Fanka BB :)
A dziś powinnaś robić betę? Moze za wcześnie jeszczeDzisiaj test zrobił mi psikusa :-( rano wyszła blada kreska i pobiegłem na betę i niestety tylko 0,75 :-( cały dzień się cieszyłam i klapa. A pierwszy raz w życiu wyszła mi druga kreska na teście...
Dziś 12dpo, lekarz kazał mi 14 ale to już powinno coś wyjść.A dziś powinnaś robić betę? Moze za wcześnie jeszcze
jeśli masz wynik kariotypów, długi protokół i masz się zgłosić w pierwszych dniach cyklu to sądzę że zaczniesz miesiąc od antykoncepcji. Tym bardziej, że Augustyniak jest zwolennikiem długiego protokołu.Kurcze tyle tego wszystkiego że ciężko ogarnąć zielona jestem totalnie hehehe
Przykro mi11 dzien i niestety beta ujemna.
Juz by wyszło... wiec sama nie wiem czy próbować dalej..Przykro mi A może jeszcze za wcześnie? Mi kazał lekarz dopiero 15 dni po zrobić..
Przykro mi. Doskonale wiem co czujesz. Też miałam 11 dzień i beta 1.1 teraz czekam na @. Wydaje mi się że jutro się przyczepi.11 dzien i niestety beta ujemna.
Przykro mi. Wiem co czujesz. Ja nawet testa nie robiłam jak beta ujemnaDzisiaj test zrobił mi psikusa :-( rano wyszła blada kreska i pobiegłem na betę i niestety tylko 0,75 :-( cały dzień się cieszyłam i klapa. A pierwszy raz w życiu wyszła mi druga kreska na teście...
reklama
Cześć dziewczyny,
Śledzę Wasze wspisy już jakiś czas. Jestem po pierwszym nieudanym AID, teraz zaczęłam nowy cykl i 7.05 mam usg aby sprawdzić jak rosną pęcherzyki. Mam nadzieję, że wszystko będzie w porządku i będę mogła przygotowywać się do drugiego zabiegu.
Trzymam za Was wszystkie kciuki
Śledzę Wasze wspisy już jakiś czas. Jestem po pierwszym nieudanym AID, teraz zaczęłam nowy cykl i 7.05 mam usg aby sprawdzić jak rosną pęcherzyki. Mam nadzieję, że wszystko będzie w porządku i będę mogła przygotowywać się do drugiego zabiegu.
Trzymam za Was wszystkie kciuki
Podziel się: