LoLo29
Początkująca w BB
Jakby maz bacznie nie obserwowal tez bym nie wiedzialaKurcze nie wiem czy moja lekarka tak zrobiła, bo nie widziałam :/
Uda się tym razem, zobaczysz :*
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jakby maz bacznie nie obserwowal tez bym nie wiedzialaKurcze nie wiem czy moja lekarka tak zrobiła, bo nie widziałam :/
Uda się tym razem, zobaczysz :*
To trzymam kciuki i czekam na wiadomośćPewnie za tydzien
Tak bardzo mi przykro... Kochana bardzo Ci współczuję. Wiem co czujesz i dasz radę bo jesteś silna :* skoro raz się udało to i ponownie się uda. Będzie jeszcze dobrze mimo że dzisiaj jest źle.. tule Cię mocnoDziewczyny Happy Endu nie będzie Wracam od lekarza Zarodek w 9 tygodniu ma tylko 3mm i nie ma bicia serca. Ciąża obumarła . Jak przez tydzień nie zacznę krwawić to mam się zgłosić do szpitala
Trzymam za nas kciukiTo trzymam kciuki i czekam na wiadomość
ja 20.04 idę na krew
Szczerze mówiąc to nawet nie wiedziałam, że może być obserwator przy wszystkim ;-) nawet nie zwróciłam uwagi czy i gdzie leżała strzykawka z materiałem ;-) Muszę się w poniedziałek przyjżeć ;-)Jakby maz bacznie nie obserwowal tez bym nie wiedziala
Strasznie strasznie mi przykro nie jestem w stanie sobie wyobrazić nawet co czujesz. Kochana trzymaj się dzielnie mimo że przeokropnie boli wiem że to napewno żadne pocieszenie ale zaskoczyło jednak, udało się zajść w ciążę mimo że na tak krótko to jest dobry zwiastun na przyszłość, napewno uda Ci się zajść w ciążę i spokojnie ją donosić do końca. Czasami tak się zdarza że natura eliminuje słabsze organizmy. Trzymaj się dzielnieDziewczyny Happy Endu nie będzie Wracam od lekarza Zarodek w 9 tygodniu ma tylko 3mm i nie ma bicia serca. Ciąża obumarła . Jak przez tydzień nie zacznę krwawić to mam się zgłosić do szpitala
Kurcze... Współczuję!Dziewczyny Happy Endu nie będzie Wracam od lekarza Zarodek w 9 tygodniu ma tylko 3mm i nie ma bicia serca. Ciąża obumarła . Jak przez tydzień nie zacznę krwawić to mam się zgłosić do szpitala
Tak bardzo Ci współczujęDziewczyny Happy Endu nie będzie Wracam od lekarza Zarodek w 9 tygodniu ma tylko 3mm i nie ma bicia serca. Ciąża obumarła . Jak przez tydzień nie zacznę krwawić to mam się zgłosić do szpitala
Bardzo mi przykro.. Żadne słowa teraz nie ukoją bólu jaki czujesz.. Ściskam Cie z całych sił, trzymaj się kochana!Dziewczyny Happy Endu nie będzie Wracam od lekarza Zarodek w 9 tygodniu ma tylko 3mm i nie ma bicia serca. Ciąża obumarła . Jak przez tydzień nie zacznę krwawić to mam się zgłosić do szpitala