reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Dziewczyny Happy Endu nie będzie 😭😭😭😭 Wracam od lekarza Zarodek w 9 tygodniu ma tylko 3mm i nie ma bicia serca. Ciąża obumarła . Jak przez tydzień nie zacznę krwawić to mam się zgłosić do szpitala 😭😭😭
Tak bardzo mi przykro... :( Kochana bardzo Ci współczuję. Wiem co czujesz i dasz radę bo jesteś silna :* skoro raz się udało to i ponownie się uda. Będzie jeszcze dobrze mimo że dzisiaj jest źle.. tule Cię mocno

Ostatnia edycja:
Dziewczyny Happy Endu nie będzie 😭😭😭😭 Wracam od lekarza Zarodek w 9 tygodniu ma tylko 3mm i nie ma bicia serca. Ciąża obumarła . Jak przez tydzień nie zacznę krwawić to mam się zgłosić do szpitala 😭😭😭
Strasznie strasznie mi przykro 😔😔😔 nie jestem w stanie sobie wyobrazić nawet co czujesz. Kochana trzymaj się dzielnie mimo że przeokropnie boli 😭 wiem że to napewno żadne pocieszenie ale zaskoczyło jednak, udało się zajść w ciążę mimo że na tak krótko 😔 to jest dobry zwiastun na przyszłość, napewno uda Ci się zajść w ciążę i spokojnie ją donosić do końca. Czasami tak się zdarza że natura eliminuje słabsze organizmy. Trzymaj się dzielnie ❤️

reklama
Bardzo mi przykro.. 😢 Żadne słowa teraz nie ukoją bólu jaki czujesz.. Ściskam Cie z całych sił, trzymaj się kochana! 😘😘

Do góry