Karola z nadzieją
Fanka BB :)
Jak nie 4, bo jeszcze widzę testowanie 20 tak, same pozytywne wyniki poprosimy w tym tygodniuAt 3 bety w tym tygodniu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak nie 4, bo jeszcze widzę testowanie 20 tak, same pozytywne wyniki poprosimy w tym tygodniuAt 3 bety w tym tygodniu
Wiem jak się czujesz ja mam będę 16.3. jestem po drugim iui. Byłam bardzo zawiedziona po pierwszej nieudanej próbie bo się nastawiałem że będzie pozytywna beta. Przeplakalam 2 dni. Ale po drugim iui powiedziałam sobie że nie będę się nastawiać tak jak przy pierwszej. Bo czekanie po pierwszym iui na wykonanie bety te 2 tygodnie czekania był koszmarnie dlugie nie było dnia żebym nie myślała nie czytała i przeżyłam to dość mocno. Po mimo to że pracuje cały czas nie umiałam zająć myśli czymś innym. Natomiast teraz się nie nastawiałem nie czytam i te dwa tygodnie tak spokojnie mi upłynęło bez nakręcania się i nastawiania. Co ma być to będzie. Głowa do góry i trzymam kciukiCoraz bliżej testowania bo już w czwartek 18.03 i coraz więcej różnych myśli i nastrojów, z jednej strony nie chce robić sobie nadziei, żeby się nie zawieść i żeby mniej bolało, a z drugiej strony nie chce się nastawiać negatywnie. Coraz trudniej mi przychodzi bycie pozytywną. Coraz większy strach.
Ja też jestem 12 dzień po też brak.okresu a bierzesz jakieś lekiDziewczyny jak na razie cisza nie dostałam miesiączki jutro beta dziś 12 dzień po IUI
Trzymam kciuki za pozytywny wynikJa też jestem 12 dzień po też brak.okresu a bierzesz jakieś leki
Dziewczyny którym się udało, czy zglaszalyscie jakoś do domukentow do swojej kliniki, że się udało czy tylko lekarzowi?
Ja mam wpisane w zaleceniach, że jeżeli będę wykonywać bete poza klinika to prosza o poinformowanie o wynikuDziewczyny którym się udało, czy zglaszalyscie jakoś do domukentow do swojej kliniki, że się udało czy tylko lekarzowi?
Nie zupełnie żadnych, mam żółta gęsta wydzielinę i żadnych innych objawów a Ty ?Ja też jestem 12 dzień po też brak.okresu a bierzesz jakieś leki