reklama
Dziewczyny ja też Wam życzę spełnienia marzeń i wiary wiara czyni cuda i pomaga wytrwać w dążeniu do celu dla mnie ten dzień troszkę depresyjny. Nie zdarzyłam dojechać na betę a tu @ dodatkowo też wzięłam wolne w nadziei że będę świętować a tu . Nie poddaje sie w środę idziemy na pierwsza wizytę USG pod kątem drugiej inseminacji. Proszę administratora o dopisanie mojej osoby
Tez jestem po pierwszej inseminacji ale 03.03 także jestem z Tobą w oczekiwaniach na bhcg ja staram się o tym nie myśleć, szukam sobie zajęcia i jakoś szybko czas leci trzymam kciuki za Ciebie kiedy idziesz na betę?Czy któraś z Pań miala inseminacje w Bocianie w Wawie? Jestem po pierwszej inseminacji 6.03 o czekam na możliwość badania bhcg, kazdy dzień dluzy nie nieubłaganie a Wy jak sobie radzicie z tym czasem?
Hej ja miałam robione IUI 2.03 w Invimedzie w Warszawie. wiec dziś 6 doba po i czekam na sobotę na betę czas się bardzo dłuży, cała moja rodzina i przyjaciele wiedza i mówią uda się, zobaczysz ze się uda. Sama w to tak mocno uwierzyłam , ze aż się boje zderzyć z rzeczywistościąCzy któraś z Pań miala inseminacje w Bocianie w Wawie? Jestem po pierwszej inseminacji 6.03 o czekam na możliwość badania bhcg, kazdy dzień dluzy nie nieubłaganie a Wy jak sobie radzicie z tym czasem?
Bardzo mi przykro że się nie udało w tym miesiącu ale najważniejsze nie poddawać się i walczyć dalej!! oby kwiecień był szczęśliwszyDziewczyny ja też Wam życzę spełnienia marzeń i wiary wiara czyni cuda i pomaga wytrwać w dążeniu do celu dla mnie ten dzień troszkę depresyjny. Nie zdarzyłam dojechać na betę a tu @ dodatkowo też wzięłam wolne w nadziei że będę świętować a tu . Nie poddaje sie w środę idziemy na pierwsza wizytę USG pod kątem drugiej inseminacji. Proszę administratora o dopisanie mojej osoby
Elizabeth84
Fanka BB :)
Dziewczyny życzę Wam spełnienia marzeń dużo zdrówka dużo cierpliwości w dążeniu do celu have a nice Day kobietki
Przykro mi trzymam mocno kciuki za kolejna próbeDziewczyny ja też Wam życzę spełnienia marzeń i wiary wiara czyni cuda i pomaga wytrwać w dążeniu do celu dla mnie ten dzień troszkę depresyjny. Nie zdarzyłam dojechać na betę a tu @ dodatkowo też wzięłam wolne w nadziei że będę świętować a tu . Nie poddaje sie w środę idziemy na pierwsza wizytę USG pod kątem drugiej inseminacji. Proszę administratora o dopisanie mojej osoby
Be_More_Happy
Kochane Kobietki proszę o radę Was Otóż chcę dziś przy kawce z moim narzeczonym powiedzieć o ciąży moim teściom , moja mama już wie bo mówimy sobie prawie o wszystkim, a ona wie że się staraliśmy z resztą teściowie też wiedzą. Dużo kobiet dopiero mówi po wizycie ale nas już tak korci a uważam , że co ma być to i tak będzie a razie co potem mogliby mieć pretensję, że nic im nie mówiliśmy. Wizytę mam za tydzień a nas już tak korci żeby powiedzieć Dziś zrobiłam test sikany dwie wyraźne krechy poprzedni jak robiłam jeszcze była mniej wyraźna ta druga kreska. Jak Wy uważacie ?
reklama
Be_More_Happy
Bardzo mi przykro.... Trzymaj się i życzę dużo siłyDziewczyny ja też Wam życzę spełnienia marzeń i wiary wiara czyni cuda i pomaga wytrwać w dążeniu do celu dla mnie ten dzień troszkę depresyjny. Nie zdarzyłam dojechać na betę a tu @ dodatkowo też wzięłam wolne w nadziei że będę świętować a tu . Nie poddaje sie w środę idziemy na pierwsza wizytę USG pod kątem drugiej inseminacji. Proszę administratora o dopisanie mojej osoby
Podziel się: