Dziewczynki, a czy któraś z Was robiła inseminacja w Bocianie w Katowicach? Po którym razie się udało? Na internecie są same źle opinie wybraliśmy ją z mężem, ponieważ często przechodziliśmy koło niej i Nam się zapamiętała ale nie sprawdziliśmy innych i teraz się zastanawiamy czy to był dobry wybór czytałam też opinie że oddział, oddziałowi nie równy i polecany był ten w Warszawie i Bydgoszczy. Niestety ten w Katowicach wypadł najgorzej. Myślicie ze powinniśmy zmienić oddział albo klinikę?
reklama
Hankaa
Fanka BB :)
Kochana jak uważasz ja z własnego doświadczenia wiem że jeśli się uda to powiem jeśli potwierdzę.. pochwaliłam się raz i samoistnie szybko poroniłam.. później było ciężej. Ale oczywiście to są tylko moje doświadczeniaKochane Kobietki proszę o radę Was Otóż chcę dziś przy kawce z moim narzeczonym powiedzieć o ciąży moim teściom , moja mama już wie bo mówimy sobie prawie o wszystkim, a ona wie że się staraliśmy z resztą teściowie też wiedzą. Dużo kobiet dopiero mówi po wizycie ale nas już tak korci a uważam , że co ma być to i tak będzie a razie co potem mogliby mieć pretensję, że nic im nie mówiliśmy. Wizytę mam za tydzień a nas już tak korci żeby powiedzieć Dziś zrobiłam test sikany dwie wyraźne krechy poprzedni jak robiłam jeszcze była mniej wyraźna ta druga kreska. Jak Wy uważacie ?
Be_More_Happy
Przykro mi Jeśli mogę spytać czy coś czułaś przed tym samoistnym poronieniem ?Kochana jak uważasz ja z własnego doświadczenia wiem że jeśli się uda to powiem jeśli potwierdzę.. pochwaliłam się raz i samoistnie szybko poroniłam.. później było ciężej. Ale oczywiście to są tylko moje doświadczenia
Wiesz u każdego to całkiem indywidualna decyzja i całkiem inne relacje w rodzinie więc najlepiej zrób tak jak czujecieKochane Kobietki proszę o radę Was Otóż chcę dziś przy kawce z moim narzeczonym powiedzieć o ciąży moim teściom , moja mama już wie bo mówimy sobie prawie o wszystkim, a ona wie że się staraliśmy z resztą teściowie też wiedzą. Dużo kobiet dopiero mówi po wizycie ale nas już tak korci a uważam , że co ma być to i tak będzie a razie co potem mogliby mieć pretensję, że nic im nie mówiliśmy. Wizytę mam za tydzień a nas już tak korci żeby powiedzieć Dziś zrobiłam test sikany dwie wyraźne krechy poprzedni jak robiłam jeszcze była mniej wyraźna ta druga kreska. Jak Wy uważacie ?
U mnie w rodzinie byly takie sytuacje że ktoś wcześniej się pochwalił a potem niestety poronienie więc jeśli mi kiedyś się uda to raczej się wstrzymam z oficjalnym ogłaszaniem ciąży jedynie pewnie mamie powiem czy najbliższym przyjaciółkom
Ale to wszystko to zależy od indywidualnej sytuacji i relacji jakie panują
A co do pretensji to bym w ogóle się nie przejmowała, zresztą w ogóle nie rozumiem o co można mieć pretensje, to Wasza decyzja i tylko Wasza
Ale czy Wy jesteście zadowoleni z wizyt i lekarza? I czy dobrze się czujecie i macie do lekarza zaufanie? To chyba najważniejszeDziewczynki, a czy któraś z Was robiła inseminacja w Bocianie w Katowicach? Po którym razie się udało? Na internecie są same źle opinie wybraliśmy ją z mężem, ponieważ często przechodziliśmy koło niej i Nam się zapamiętała ale nie sprawdziliśmy innych i teraz się zastanawiamy czy to był dobry wybór czytałam też opinie że oddział, oddziałowi nie równy i polecany był ten w Warszawie i Bydgoszczy. Niestety ten w Katowicach wypadł najgorzej. Myślicie ze powinniśmy zmienić oddział albo klinikę?
Karola z nadzieją
Ja miałam tak samo. U nas o pierwszej IUI i jej chwilowym powodzeniu wiedzieli wszyscy najbliżsi, a jak niestety poroniłam to chyba najtrudniej było mi to przekazać rodzinie i strasznie się z tym czułam.Kochana jak uważasz ja z własnego doświadczenia wiem że jeśli się uda to powiem jeśli potwierdzę.. pochwaliłam się raz i samoistnie szybko poroniłam.. później było ciężej. Ale oczywiście to są tylko moje doświadczenia
Teraz jeśli się uda to na pewno zaczekam dłużej, ale wiem ze ciężko się powstrzymać
eij
ja bym powiedziałam dopiero do USG jakby było słychać serduszko. Ale rozumiem chęć podzielenia się ta wspaniała nowinaKochana jak uważasz ja z własnego doświadczenia wiem że jeśli się uda to powiem jeśli potwierdzę.. pochwaliłam się raz i samoistnie szybko poroniłam.. później było ciężej. Ale oczywiście to są tylko moje doświadczenia
Be_More_Happy
A co tam , że za wcześnie dziś się należy Na zdrowieDziewczynki właśnie piję nasze zdrowie wiem wiem, trochę za wczesna pora, ale co tam, należy mi się po tych wszystkich porażka drineczke z lodem i whisky
reklama
Be_More_Happy
.
Ostatnia edycja:
Podziel się: