reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Dziękuję Ale ja zupełnie nie w tym sensie :) Osobiście uważam że czasem trzeba dopytać a nawet podpowiedzieć lekarzowi rozwiązanie na które nie wpadł i iść na wizytę raz za dużo a nie raz za mało :) I absolutnie daleka jestem od postrzegania i oceniania bo w niczyich butach nie chodzę a dojazdy i brak czasu doskonale rozumiem. Powodzenia! :)
Dziękuję za wyrozumiałość 😊 to leczenie i ciągle wizyty wcale nie są takie proste. Ciężko to wszystko pogodzić z pracą. I tak już ciągle biorę jakieś wolne i nie długo zaczną na mnie krzywo patrzeć bo co kogo obchodzi, że mak taki problem jaki mam. A jak mam stracic możliwość na kolejną insyminacje w tym cyklu tylko dlatego, że nie mogłam jechać na wizytę w terminie miesiączki to wolę jechać za wcześnie i dlatego Was dopytuje bo wiem, że wiele z Was jest o wiele bardziej doświadczonych niż ja i mi coś podpowie z dobrego serca a nie będzie mnie oceniać.

reklama
Zgadzam się w całej rozciągłości tylko z tym samodiagnozowaniem to różnie bywa bo lekarze czasem nie widzą potrzeby, nie chcą, bagatelizują i szczerze powiedziawszy to ja na tym forum dowiedziałam się jakie badania zrobić i w sumie to trochę podaje to lekarzom na tacy. Leczeniem jako takim nie zamierzam się zajmować w końcu za coś te 250 zł za wizytę leci :)
Dodatkowe badania rozumiem, że może warto poszerzyć czasem diagnostykę na własną rękę, ale terminy to tak trochę co innego jednak, bo po coś są wskazane...

Dziękuję za wyrozumiałość 😊 to leczenie i ciągle wizyty wcale nie są takie proste. Ciężko to wszystko pogodzić z pracą. I tak już ciągle biorę jakieś wolne i nie długo zaczną na mnie krzywo patrzeć bo co kogo obchodzi, że mak taki problem jaki mam. A jak mam stracic możliwość na kolejną insyminacje w tym cyklu tylko dlatego, że nie mogłam jechać na wizytę w terminie miesiączki to wolę jechać za wcześnie i dlatego Was dopytuje bo wiem, że wiele z Was jest o wiele bardziej doświadczonych niż ja i mi coś podpowie z dobrego serca a nie będzie mnie oceniać.
Nie oceniam cię, bo ciężko jest się wstrzelić z terminami a i z dnia na dzień nie zawsze da się wziąć wolne w pracy, szczególnie jak żabiej czy monitoring wypada z dnia na dzień, a wiadomo że ludzkie ciało nie poczeka na właściwy dzień na urlop. Wiem, że każda by chciała jak najszybciej się uszczęśliwic, ale ukojone nerwy i chłodna głowa to bardzo ważne. Lepsze jest wrogiem dobrego :)

Wszystkiego najlepszego Kobietki 😍😘 oby wszystko ułożyło się nam tak jak o tym marzymy 😁

Załączniki

• 20210308_091914.jpg
    20210308_091914.jpg
    73,5 KB · Wyświetleń: 47
Dziewczynki a ja oprócz oczywiście spełniania tego największego marzenia 🥰🥰🥰 życzę Wam bardzo dużo siły i bardzo dużo wytrwałości. Pogody ducha mimo cięższych dni, nadzieji która nigdy nie gaśnie i determinacji dzięki której wygrywamy. Ściskam Was bardzo mocno, trzymajcie się chociażby nie wiem co 😘❤️

Wszystkiego najlepszego kochane staraczki z okazji Naszego Święta ❤❤❤
Kurczę wczoraj był 9 dzień po pregnyl i 8 po próbie. Nie mogłam zasnąć tak brzuch mnie bolał. Jakby jajniki jakby dół brzucha. Momenty jakby silna kolka ....nie wiem czy to stres czy co 🤷‍♀️dziś już jest w sumie ok . Mam dietę od grudnia ( nie waże dużo lecz zawsze można mniej 😂🤷‍♀️) i ogólnie byłam każdego dnia bardzo najedzonaw tej skali kalorii A od dwóch dni zjem śniadanie czuje jak mnie ssie . Zjadłam wczoraj obiad i za godz już chodziłam i wodę piłam bo czułam burczenie😂 mój stres chyba przebija wszystko nawet dietę . Kochane moje pięknego dnia wam życzę ❤❤❤❤

Dziewczynki a ja oprócz oczywiście spełniania tego największego marzenia 🥰🥰🥰 życzę Wam bardzo dużo siły i bardzo dużo wytrwałości. Pogody ducha mimo cięższych dni, nadzieji która nigdy nie gaśnie i determinacji dzięki której wygrywamy. Ściskam Was bardzo mocno, trzymajcie się chociażby nie wiem co 😘❤️
Dziekuje Kochana Ewelinko ja też życzę Tobie wszystkiego co najlepsze i najpiękniejsze, dużo zdrowia, szczęścia, spełniania marzeń 🤗🤗🤗😘😘😘Miłego dnia 😘

reklama
Do góry