reklama
Cześć Dziękuję bardzo. Super , teraz oczekiwanie na testowanie . Trzymam kciuki Jaka przyczyna inseminacji jeżeli mogę spytać?
Dziękuję za kciuki Właśnie nie ma przyczyny zdiagnozowanej. Męża wyniki super. Mialam robione różne badania które również okazywały się dobre a ciąży od 3 lat nie maCześć Dziękuję bardzo. Super , teraz oczekiwanie na testowanie . Trzymam kciuki Jaka przyczyna inseminacji jeżeli mogę spytać?
Strasznie mocna tą reakcja pierwszy raz się spotkałam z czymś takim. Prawie jak ja po laparo. Dobrze że już lepiej.,A właśnie chce powiedzieć, ze ja dopiero teraz poczułam, ze wracam do żywych po wczorajszej IUI nadal mam mocne skurcze jak sikam ale już nie muszę trzymać brzucha jak chodzę i mogę się wyprostować. Ale pierwsza dobra to maskara.
Witaj a kiedy testujesz? Może @kolor nadzieji wpisze Cię do kalendarza. Trzymam kciuki za 2 kreskiDziękuję za kciuki Właśnie nie ma przyczyny zdiagnozowanej. Męża wyniki super. Mialam robione różne badania które również okazywały się dobre a ciąży od 3 lat nie ma
Ostatnia edycja:
Be_More_Happy
Fanka BB :)
Aha rozumiem będzie dobrze ważne , że działacie Oby już w tym cyklu ujrzałaś dwie piękne kreskiDziękuję za kciuki Właśnie nie ma przyczyny zdiagnozowanej. Męża wyniki super. Mialam robione różne badania które również okazywały się dobre a ciąży od 3 lat nie ma
Kropka3333
Fanka BB :)
@eij trzymam kciuki :*
@margaretka25 dajesz dziewczynom nadzieję a to będą bliźniaki???
@kolor nadzieji który to tydzień?
U mnie 15+2 jutro 100 dni ciąży
Pomalutku, powolutku do celu ❤ trzeba wierzyć. Nie można tracić nadziei!
Czy blizniaki dowiem się za 2 tygodnie na 1 USG ❤ 2 zarodeczki byly podawane ❤❤zobaczymy kto tam się rozgościł u mamusi w brzuszku
Planuje iść na Bete 18.03 @kolor nadzieji czy mogę prosić o wpisanie do kalendarza? dziękuję za kciuki czytałam Twoja historie i bardzo mocno trzymam kciuki żeby w końcu wyszło słoneczko i się udało!Witaj a kiedy testujesz? Może @kolor nadzieji wpisze Cię do kalendarza. Trzymam kciuki za 3 kreski
Cześć trzymamy kciuki w taki razie za pierwszy celny strzałCześć podczytuje Was już bardzo długo ale dopiero dzisiaj odważyłam się napisać czy mogę do Was dołączyć? Dzisiaj miałam pierwsza inseminacje. Zaczyna się ten ciężki czas oczekiwań i z Wami na pewno będzie mi łatwiej. Za wszystkie dziewczyny trzymam mocno kciuki a tym które ujrzały już dwie kreseczki gratuluję
Widzialam, że u Ciebie pierwsza się udała, tak? Jak coś pomieszałam to przepraszam ale dużo tu dziewczyn i historiiAha rozumiem będzie dobrze ważne , że działacie Oby już w tym cyklu ujrzałaś dwie piękne kreski
reklama
Dzięki ja też mam nadzieję że w maju się uda nawet jeśli mam się ostrzykiwać heparyną przez 9 m-cyPlanuje iść na Bete 18.03 @kolor nadzieji czy mogę prosić o wpisanie do kalendarza? dziękuję za kciuki czytałam Twoja historie i bardzo mocno trzymam kciuki żeby w końcu wyszło słoneczko i się udało!
Podziel się: