reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Cześć kochane.
Malo sie udzielam ale caly czas czytam na bierzaco. Wiecie na forum jestem prawie 2lata.
Zbliza sie marzec miesiąc ktorego nie lubie , poniewaz moj aniolek mial by juz 4lata eh.
Myslalam ze bede miec piekny prezent na dzien kobiet ale wszystko wskazuje ze NIE . Dziś jest 27dc obudzil mnie bol podbrzusza i juz wiem ze nic z tego tym bardziej ze starannie mierze temp. Wczoraj jeszcze bylo 37.2 a dzis już 36.6 takze albo dzisiaj albo jutro ta wredota przyjedzie czerwonym wozem. Dodam ze na naturalnych cyklach probujemy bo niestety covid mocno odbil się na portfelu i nawet na iui mnie nie stac eh. Za wszystkie Was trzymam caly czas kciuki i prosze wybaczyc ale zwlaszcza za
@eij
My też trzymamy kciuki za @eji :) i za Ciebie i za siebie nawzajem. Mam nadzieję że jeśli nie na dzień kobiet to prezent będzie może na święta a może po prostu bez powodu :)

reklama
Izzy_j no ja zapłaciłam 550zl wizyta plus wymazy toż to rozbój w biały dzień tym bardziej że ma wywalone na pacjentów
Cennik jest chyba ten sam dla każdego, ja teraz płace za każdą wizytę z usg 250 zł, kurcze i serio zawsze tak minimum 15,20 minut siedzę, te wymazy wszystkie i badania niestety najwięcej kasy wciągają 😕 tak to jest wszystko zależy na jakiego lekarza się trafi...

Cześć kochane.
Malo sie udzielam ale caly czas czytam na bierzaco. Wiecie na forum jestem prawie 2lata.
Zbliza sie marzec miesiąc ktorego nie lubie , poniewaz moj aniolek mial by juz 4lata eh.
Myslalam ze bede miec piekny prezent na dzien kobiet ale wszystko wskazuje ze NIE . Dziś jest 27dc obudzil mnie bol podbrzusza i juz wiem ze nic z tego tym bardziej ze starannie mierze temp. Wczoraj jeszcze bylo 37.2 a dzis już 36.6 takze albo dzisiaj albo jutro ta wredota przyjedzie czerwonym wozem. Dodam ze na naturalnych cyklach probujemy bo niestety covid mocno odbil się na portfelu i nawet na iui mnie nie stac eh. Za wszystkie Was trzymam caly czas kciuki i prosze wybaczyc ale zwlaszcza za
@eij
kochana strasznie strasznie mi przykro 😔 ale wierzę że Wam się uda 😀 wiem że to wszystko strasznie dołujące jest, wieczne czekanie czy może jednak w tym cyklu 🙄 a najgorsze są ograniczenia finansowe, świadomość że tylko ta cholera kasa nas blokuje 😔 ale kto ma to wytrzymać jak nie my wojowniczki 💪💪💪 bardzo Ci dziękuję za kciuki 😘

I ile Cie to wyniosło?
@Evelyn1919 Robiłam te 5 ale jest ich więcej mi wyszły przeciwciała p/kardiolipinie, pozostałe ok. Czekałam kilka godzin wynik w ten sam dzień. Je trzeba robić w tych dwóch klasach igg i igm bo to sprawdza czy problem był i jest i powstał ostatnio. Tych badań jest więcej ale te są podstawą. Jak tu nie wyjdzie można dalej szukać.
antykoagulant tocznia DRVVT - może być przesiewowy
p/c p. kardiolipinie w kl IgG met. FEIA (Phadia ImmunoCAP)
p/c p. kardiolipinie w kl IgM met. FEIA (Phadia ImmunoCAP)
p/c p. beta2-glikoproteinie I w kl. IgG met. FEIA (Phadia ImmunoCAP)
p/c p. beta2-glikoproteinie I w kl. IgM met. FEIA (Phadia ImmunoCAP)

Asia34 byłam w Parens dr Janeczko i powiem szczerze czułam się olana.. zrobili mi cytologię i na następnej wizycie za 3 miesiące powiedzieli mi że wyszła bakteria potem pół roku stracone l na leczenie. Oczywiscie zmieniłam klinike ale zastanawiam się czy nie rozwarzyc ponownej zmiany
Tez jestem w parens i tez Janeczko... ciezko mi sie wypowiedzieć bo nie wiem jak to wyglada gdzie indziej... a lekarz Hmm po prostu polecony przez moja lekarkę

reklama
Do góry