reklama
To dziwny pan prawnik.Eh no i dziś z rana taki news - pan prawnik nie może mnie jednak reprezentować ponieważ nie jestem w stanie zapłacić mu całej kwoty na raz... no nic szukam dalej bo na pewno tego nie zostawię.
Następny będzie lepszy. Oby ostatecznie był skuteczny
Może powtórz jeszcze w poniedziałek. A dziś zrób mimo wszystko same miłe rzeczy dla samej siebieWitajcie słonecznie.
Znowu zrobiłam test i znowu negatywny ciężki i smutny to będzie weekend.
Ale wam wszystkim życzę udanego weekendu
Powtórzę jutro bo dzisiaj ostatni dzien dupka.Może powtórz jeszcze w poniedziałek. A dziś zrób mimo wszystko same miłe rzeczy dla samej siebie
A przyjemnosc to dzis mam nadzieje zrobimy córce. Zabieramy ja do flyspot w Katowicach mam nadzieje ze nieSpodzianka sie uda
Heeeej moja sytuacja wyglada bardzo podobnie do Twojej. Tez mialam HSG oba w100% drożne, wyniki nasienia super, tarczyca uregulowana i zaczęliśmy stymulacja jednak 3 razy nam się udało potem zrobiłam sobie prawie roczna przerwe No i teraz przygotowujemy się do pierwszej IUI już w następnym tygodniu wiadomo, ze koszta leczenia to jakiś hardcore ale kasę zawsze się da jakosWitam Was.
Jestem nowa na tym forum. Prawdopodobnie w przyszłym tygodniu czeka mnie pierwsza insyminacja na cyklu stymulowanym. Jutro mam wizytę na której lekarz sprawdzi czy udało mi się wychodowac jakieś pęcherzyki i postanowi co dalej.
Jestem po drożności jajowodów w listopadzie (jajowody drożne) potem 3 cykle stymulowane i monitorowane i niestety się nie udało a teraz insyminacja.
Czy was też dotyka takie przygnębienie? Nie dość, że się nie udaje to jeszcze to wszystko tyle kosztuje (badania, wizyty,leki), oszczędności pozwoli topnieją do tego przecież trzeba za coś żyć i spłacać kredyt.
Wykombinować
Kropka3333
Fanka BB :)
W środę transfer mam 24.02
Udaalo się zapłodnić 3 jajeczka
Be_More_Happy
Suuuper A przypomnij mi ile miałaś pobranych ? Jeśli mogę spytać PowodzeniaW środę transfer mam 24.02
Kropka3333
9Suuuper A przypomnij mi ile miałaś pobranych ? Jeśli mogę spytać Powodzenia
reklama
Be_More_Happy
Witam Nie chcesz iść na betę ? Ja chyba w ogóle tych testów nie będę robiła żeby się nie stresować i pójdę od razu na betę żeby było już czarnym na białym ..no chyba że miesiączka wcześniej przyjdzie to nie wiem czy w ogóle na nią pójdę. Życzę miłego dnia i nie stresuj sięWitajcie słonecznie.
Znowu zrobiłam test i znowu negatywny ciężki i smutny to będzie weekend.
Ale wam wszystkim życzę udanego weekendu
Podziel się: