reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Ja zawsze słyszałam, ze jest jest wskazany żeby zwiększyć prawdopodobieństwo :) a jeśli chodzi o zaparcia to kisiel z siemienia lnianego pomaga tez :) i ma mnóstwo wartości odżywczych jest dobry na układ pokarmowy. Ja tez mam zatwardzenie zawsze wtedy kiedy mam owulacje to przez progesteron :)

Dziewczyny może pytanie głupie, ale mam problemy z zaparciami i wspomagał sie dulcobisem bądź xenna, czy po iui to zaszkodzi ?
I sex bzykacie sie bez oporów ?😂
Mi w ciąży gin zaleciła syrop Duphalac, więc pewnie jest bezpieczny. Co do bzykania u nas był nakaz przez dwa dni nawet 🙂 niby dawca, ale endorfinki i coś tam jeszcze pomaga 😁

Dziewczynki Walentynkowe Pozdrowienia z Nałęczowa  🥰😍🥰 Chciałam Wam zdjęcia wrzucić ale nie mogę bo za duży format. 😟 Tak czy inaczej jest magicznie a gorąca czekolada z wiśniami jest obłędna. Jutro święto miłości więc życzę Wam tej miłości całej masy i niezmiennie trzymam kciuki 😊

reklama
Do góry