reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Jak będziesz potrzebować to dam Ci nazwisko prawnika który tylko takimi sprawami się zajmuje. Mój przypadek ma rozpatrzyć w przyszłym tygodniu i jeśli jest z czym iść do RPP to nie popuszczę.
Dziękuję, no narazie sama muszę wyczytać dokładnie jakie ja miałam prawa zgodnie z ustawą itp itd... Chociaż najbardziej w tym wszystkim mnie wkurzyło że mi nie dali tej dokumentacji medycznej bo może by się udało znaleźć kogoś kto by mi zrobił IUI a tak to nawet nie próbowałam się kontaktować jak nie mam kopii badań potrzebnych do IUI

reklama
Czesc dziewczyny ! :)
Wrocilam do Wad po 2 nieudanych inseminacjach. Zastanawiam sie co dalej.
Wróciłam po dluzszym czasie nie obecnosci 😊

Ej słuchajcie właśnie co do nasienia to my tez wczoraj odebraliśmy wyniki czy któraś z was ogarnia dobrze wyniki mój partner ma 409.6 mln w 2,6 ml i 146,3 w w 1 ml ale ruch postępowy to 20 % przy normie 40 % czy do inseminacji są to wystarczające parametry ?

Załączniki

• 5691F65B-94D2-485C-859B-A3C40F038473.png
    5691F65B-94D2-485C-859B-A3C40F038473.png
    49,6 KB · Wyświetleń: 72
  • 6DDB1AB8-EF3B-431F-B99B-FCA1B44BF97F.png
    6DDB1AB8-EF3B-431F-B99B-FCA1B44BF97F.png
    55,4 KB · Wyświetleń: 66
Otóż to! A na słabe parametry nasienia słyszałam, że 3 miesieczna kuracja tabletkami fertilman plus daje oszałamiające efekty :) poczytaj moze sobie
Jeżeli problem jest w ruchu postępowym polecam korzeń maca. U nas do 1 iui był ruch postępowy a+b 43% a po niecałych 2 miesiącach brania przy drugiej iui ruch był na poziomie 71%

reklama
Kochane a jak to jest z tym ananasem po inseminacji czy transferze ile go trzeba jeść i jak długo ? Bo chyba tu u Was czytałam, że ananas pomaga w zagnieżdżeniu ☺️

Do góry