Dziękuję, no narazie sama muszę wyczytać dokładnie jakie ja miałam prawa zgodnie z ustawą itp itd... Chociaż najbardziej w tym wszystkim mnie wkurzyło że mi nie dali tej dokumentacji medycznej bo może by się udało znaleźć kogoś kto by mi zrobił IUI a tak to nawet nie próbowałam się kontaktować jak nie mam kopii badań potrzebnych do IUIJak będziesz potrzebować to dam Ci nazwisko prawnika który tylko takimi sprawami się zajmuje. Mój przypadek ma rozpatrzyć w przyszłym tygodniu i jeśli jest z czym iść do RPP to nie popuszczę.
reklama
eij
Fanka BB :)
A co sugeruje lekarz, rozmawiałas z nim?Czesc dziewczyny !
Wrocilam do Wad po 2 nieudanych inseminacjach. Zastanawiam sie co dalej.
Wróciłam po dluzszym czasie nie obecnosci
Narazie nie bylam.A co sugeruje lekarz, rozmawiałas z nim?
Wyniki meza komputerowej morfologii nie sa ciekawe
Krótko mowiac : nieprawidlowe 100.00%Narazie nie bylam.
Wada glowki 100%
Wada wstawki 19.00%
Wada witki 2.00%
Nie wiem co dalej. Jestem zalamana.Narazie nie bylam.
eij
Hmmm no ciężka sprawa.... Musisz skonsultować te wyniki z lekarzem, czy da się jakoś je wskrzesić. A nasienie dawcy?Nie wiem co dalej. Jestem zalamana.
Ej słuchajcie właśnie co do nasienia to my tez wczoraj odebraliśmy wyniki czy któraś z was ogarnia dobrze wyniki mój partner ma 409.6 mln w 2,6 ml i 146,3 w w 1 ml ale ruch postępowy to 20 % przy normie 40 % czy do inseminacji są to wystarczające parametry ?
Załączniki
Jeżeli problem jest w ruchu postępowym polecam korzeń maca. U nas do 1 iui był ruch postępowy a+b 43% a po niecałych 2 miesiącach brania przy drugiej iui ruch był na poziomie 71%Otóż to! A na słabe parametry nasienia słyszałam, że 3 miesieczna kuracja tabletkami fertilman plus daje oszałamiające efekty poczytaj moze sobie
reklama
Be_More_Happy
Kochane a jak to jest z tym ananasem po inseminacji czy transferze ile go trzeba jeść i jak długo ? Bo chyba tu u Was czytałam, że ananas pomaga w zagnieżdżeniu
Podziel się: