reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Ja mam transfer w poniedziałek a juz mam w planach robić pierwszego sikacza w następna sobotę maks w niedziele [emoji28] ostatnio wyszedł mi bladzioch w 6dpt
Pewnie nie [emoji28] Aczkolwiek bardzo bym chciała, bo wiem jak przedwczesne weryfikacje mogą człowiekowi podciąć
skrzydła. Po takim czasie nie można mieć złudzeń. [emoji6]

reklama
Hej dziewczynki☺️Gratuluje zaciazonym i trzymam kciuki za te czekające na efekty staram ☺️
Trochę sie nie odzywałam, ale trochę sie tez działo .. styczeń był ciężkim miesiącem pod każdym względem bez żadnych starań.
Teraz trzeba było sie otrząsnąć i przystąpiliśmy do drugiej iui, w poniedziałek wieczorem odbyło sie podanie nasienia, dzisija potwierdzone 3 cialka zolte, od jutra duphaston i długie dwa tygodnie... jakoś nie potrafie sie pozytywnie do tego nastawić 🤨

Hej, mam pytanie. AID w Invicta Bydgoszcz - dr Augustyniak? Jakie opinie? Jest tu jakaś szczęśliwa kobietka po udanej inseminacji w tej klinice? :) bardzo proszę o opinie :):*
również leczę się u dr Augustyniaka, polecam mimo, że u mnie IUI nie przyniosło zamierzonego efektu. Lekarz jest bardzo cierpliwy, troskliwy i wszystko dokładnie wyjaśnia. Ostatnio dwie godziny czekał na mój przyjazd, opóźniony przez warunki na drogach.

Hej dziewczynki☺️Gratuluje zaciazonym i trzymam kciuki za te czekające na efekty staram ☺️
Trochę sie nie odzywałam, ale trochę sie tez działo .. styczeń był ciężkim miesiącem pod każdym względem bez żadnych starań.
Teraz trzeba było sie otrząsnąć i przystąpiliśmy do drugiej iui, w poniedziałek wieczorem odbyło sie podanie nasienia, dzisija potwierdzone 3 cialka zolte, od jutra duphaston i długie dwa tygodnie... jakoś nie potrafie sie pozytywnie do tego nastawić 🤨
Doskonale Cię rozumiem. Postaraj się zająć czymś głowę, nie analizuj, zrobiłaś co w Twojej mocy żeby się udało, teraz działa natura. Trzymam kciuki za sukces 😘

Dochodzę powoli do siebie ale jeszcze jest ciężko. Okazało się że jajowody drożne, jajniki ok. Miałam małe ogniska endometriozy i zrosty, wszystko zostało usunięte. Profesor stwierdził że teraz tylko się starać. Wyniki histopatologiczne mają być do trzech tygodni, ale do swojego lekarza pojadę już 19.02 więc kolorku możesz mnie dopisać 😘
Dziewczyny trzymam za was od rana kciuki[emoji110]
@Karola z nadzieją @AnnMaDykes uda się[emoji123][emoji256]
@Hankaa daj znać jak po badaniu i jak się czujesz?

Hej dziewczyny wszystkim gratulacje 😍 nie udzielam się bo do iui już nie podchodziły ale mam pytanie to pierwszy cykl po nie udanych próbach mój cykl zaczął się 22.01 zaopatrzona w testy owu była 31.01 i tak też ja czułam spokoju nie daje mi mój organizm obecnie 8 dni według kalendarza do @ według owulacji 4 do @ ale do rzeczy mój śluz zrobił się mleczny ciągnący i galaretlowaty od 3 dni mam uczucie kłucia jajnika dziś przez 5 sekund tak jakby na raz moja szyjkę zaatakowało milion szpilek nie nastawiam się na nic ale czy jest sens iść na bete

Doskonale Cię rozumiem. Postaraj się zająć czymś głowę, nie analizuj, zrobiłaś co w Twojej mocy żeby się udało, teraz działa natura. Trzymam kciuki za sukces 😘
Tak nic nie analizuje, lekarz mi dzisiaj powiedział ze osiągnęliśmy bardzo dobry rezultat stymulacji a teraz to po prostu czasowi trzeba dać czas i tak wlasnie zrobię ☺️

reklama
Ja bym poszła na betę w dniu @ jeśli nie przyjdzie do tego czasu. Trzymam kciuki żeby się udało[emoji110]
Hej dziewczyny wszystkim gratulacje [emoji7] nie udzielam się bo do iui już nie podchodziły ale mam pytanie to pierwszy cykl po nie udanych próbach mój cykl zaczął się 22.01 zaopatrzona w testy owu była 31.01 i tak też ja czułam spokoju nie daje mi mój organizm obecnie 8 dni według kalendarza do @ według owulacji 4 do @ ale do rzeczy mój śluz zrobił się mleczny ciągnący i galaretlowaty od 3 dni mam uczucie kłucia jajnika dziś przez 5 sekund tak jakby na raz moja szyjkę zaatakowało milion szpilek nie nastawiam się na nic ale czy jest sens iść na bete

Do góry