Be_More_Happy
Fanka BB :)
Oczywiście trzeba iść na przód a wszystko się ułożyNo bardzo to boli, ale niestety.. Teraz głową do góry, musi być dobrze
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oczywiście trzeba iść na przód a wszystko się ułożyNo bardzo to boli, ale niestety.. Teraz głową do góry, musi być dobrze
Na pewno dlatego że na naturalnym cyklu. Ja brałam Aromek 3x1. A teraz przyjmujesz jakieś leki na pęcherzyki?O to już w 11 dniu cyklu miałaś bardzo duży pęcherzyk ja w grudniu jak miałam podgądowe tak tylko USG czy wszystko ok to w 11 dniu miałam tylko 11 mm ale wtedy bylam bez żadnych tabletek to może dlatego ....nie wiem . Martwię się że nie dojdzie do inseminacji bo będą za małe pęcherzyki...
A mówiłaś, że Lamette przyjmujesz. To jest to samo co Aromek, nie martw się, jak przyjmujesz leki, to będą rosły a kiedy masz usg?Na pewno dlatego że na naturalnym cyklu. Ja brałam Aromek 3x1. A teraz przyjmujesz jakieś leki na pęcherzyki?
W czwartek mam USG wtedy się okaże .A mówiłaś, że Lamette przyjmujesz. To jest to samo co Aromek, nie martw się, jak przyjmujesz leki, to będą rosły a kiedy masz usg?
Super gratulacje i rośnijcie zdrowomam już wyniki- beta 472,9. Nie spodziewałam się aż tak wysokiej wartości, aż nie mogę uwierzyć
To wystarczy myślałam, że dostanę Clostilbegyt, ale Lametta czy Aromek są lepszeJa biorę tabletki lametta ... Dziś ostatni dzień . Bo od 4 do 8 dnia cyklu więcej nic nie miałam zapisane.
Jak dotrwać do czwartku haha ja zamierzam w czwartek zrobić test.. To będzie 16 dzień po ins.W czwartek mam USG wtedy się okaże .
No to też pewnie już nie może się doczekać no mi teraz jak w styczniu miałam robione drożność jajowodow i lekarz powiedział że w lutym możemy podejść do inseminacji to mi tak się ten czas dłuży ale teraz już bliżej niż dalej. Mam 3 dni w pracy 2 zmianę także zleci nie będę za dużo myślećJak dotrwać do czwartku haha ja zamierzam w czwartek zrobić test.. To będzie 16 dzień po ins.
Transfer w środę...Stresuje się przeogromnie...dziękuję kochana :*, a jak Twoje przygotowania ? Kiedy transfer?