reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Szczerze mówiąc nie miałam pojęcia że są jakieś programy na NFZ. Muszę sobie o tym poczytać.
No właśnie, poczytaj sobie, to są chyba takie prowdnie niepłodności w szpitalach. Ja też nie wiedziałam właśnie dawniej że coś takiego istnieje :p ale drożność i inseminacje i zrobili za darmo.
I głową do góry!! 😁😁, jak widac może pojawi się też taka opcja żebys na NFZ mogła iść :)

reklama
Hej dziś znalazłam to na insta[emoji17]
Screenshot_2021-02-02-10-42-17-396_com.instagram.android.jpeg

Ciekawe kiedy to wejdzie w życie, nie wiedziałam, teraz dopiero czytam o tym... Tak czy inaczej w lutym idę do nowego lekarza, a ciekawe co zrobią tym którzy już korzystają z poradni na NFZ... Powiedzą :nara, idzcie sobie gdzieś indziej w środku leczenia....
Dokładnie tak powiedzą.... Będzie tak samo jak z finansowaniem in vitro. Nieważne że ludzie są w trakcie procedury, ważne są chore wymysły rządu....

Szczerze mówiąc nie miałam pojęcia że są jakieś programy na NFZ. Muszę sobie o tym poczytać.
Ja mialam darmowe inseminacje na nfz. Chodzilam do lekarki do kliniki nieplodnosci. Robilam wszystkie badania w klinice a na zabieg kierowala mnie do szpitala.

reklama
Do góry