reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Cześć, po prawie 1,5 roku starań zaczęliśmy myśleć o inseminacji. Tylko gdzie najlepiej... Mam już dość gin wystawiających tylko recepty i zbywających, bo "mamcie jeszcze czas". Czy możecie polecić dobrą klinikę niepłodności lub lekarza w Warszawie?
Może chcesz nam coś o sobie powiedzieć? Macie zdiagnozowany problem?

Cześć, po prawie 1,5 roku starań zaczęliśmy myśleć o inseminacji. Tylko gdzie najlepiej... Mam już dość gin wystawiających tylko recepty i zbywających, bo "mamcie jeszcze czas". Czy możecie polecić dobrą klinikę niepłodności lub lekarza w Warszawie?
Witaj,
Ja z mojego doświadczenia polecam new MED i dr T. Zająca jest to mała klinika w porównaniu do innych znanych z oddziałami w całej Polsce.
Dzięki dr miałam 2 udane IUI
1 IUI - aniołek w 8 tyg. 😟
4 IUI - szczęśliwe i zaraz kończę 4 miesiąc
Lekarz z dużym doświadczeniem, nie kieruję na zbędne badania które kosztuje kupę kasy 🤷‍♀️
Jak będziesz miała więcej pytań napisz na priv bo nie chce być posadzoną o reklamę kliniki i anty reklamę innych klinich.

Dziękuję pięknie! Szukamy kogoś, kto rzeczywiście nam pomoże, zrobi porządna diagnostykę i wprowadzi leczenie, żebyśmy mogli się cieszyć w końcu pierwszym maleństwem... Polecacie jakiegoś konkretnego lekarza w InviMed? Jest ich tam kilku

Ostatnia edycja:
reklama
Jednoznacznej diagnozy nie mamy. Do tej pory był monitoring i clo ze względu na to, że owulacja raz była raz nie (prawdopodobnie pcos) , ale niestety nie pomogło.
Myślę że klinika to dobry pomysł, tam was/ ciebie sprawdza i na pewno coś doradza i podejmą odpowiednie kroki, byście mieli swoje szczęście :)
W jakim wieku jesteście? :)

Do góry