Klaudia9606
Zaciekawiona BB
Macie rację poczekam do 12 dnia i wtedy zrobię bete po co mam sie rozczarować
Te 4 dni jakoś wytrzymam
Te 4 dni jakoś wytrzymam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja robiłam sikańca 12 dnia i wyszedł, więc pojechałam na betę i już wyszła, ale różnie może być... na spokojnie możesz zrobić w poniedziałekDziewczyny mam pytanie, bo zawsze robiłam betę 14 dni po owulacji, w tym miesiącu ze względu na to że w sobote jest zamknięte laboratorium to chciałam zrobić w piątek, czyli w 12 dzień po owulacji. Co mi radzicie, zrobić w piątek czy czekać do poniedziałku żeby była bardziej wiarygodna? Bo już sama nie wiem
Chyba jednak zrobię w poniedziałek bo ja mam długie cykle 31 - 32 dni. A w piątek będzie dopiero 26 dc, więc ten weekend jeszcze przeczekam. W poniedziałek będę pewna na 100 %.Ja robiłam sikańca 12 dnia i wyszedł, więc pojechałam na betę i już wyszła, ale różnie może być... na spokojnie możesz zrobić w poniedziałek
A jak długie cykle miałaś?Ja robiłam sikańca 12 dnia i wyszedł, więc pojechałam na betę i już wyszła, ale różnie może być... na spokojnie możesz zrobić w poniedziałek
To jest sens już robic bete?
Brałam tez5000 i mam taki test po 8 dniach
Lepiej zrobić później i być pewnym niż stresować się wcześniej że nic się nie udało. Czasami jeden dzień robi różnicę życzę wytrwałości, ja też przekładam betę z piątku na poniedziałekMacie rację poczekam do 12 dnia i wtedy zrobię bete po co mam sie rozczarować
Te 4 dni jakoś wytrzymam