Ja też tak miałam za pierwszym razem, ale tak czy inaczej u mnie akurat gin do wymiany a Ty się w takim razie nie przejmuj.W ogóle to chodze do innego lekarza i myślałam że to on będzie wykonywał a go nie było...
reklama
AnnMaDykes
Fanka BB :)
Kubus zaskoczył! Cóż za słodycz!Hej, Jestem Kuba. Po 4 latach walki dużo wylanych łez i utraconych nadzieji. Każdej z całego serducha życzę takiego bobasa. 36+ 6 dziś w nocy zaczęłam rodzic i zrobili mi CC.3250 /56 cm
Serdeczne gratulacje!
PałkaZapałka
No cudny Kuba! Serdecznie Ci gratuluję.
No to teraz kolej na mnie
No to teraz kolej na mnie
Biedroneczka28
Dzięki wielkie...
Ja też tak miałam za pierwszym razem, ale tak czy inaczej u mnie akurat gin do wymiany a Ty się w takim razie nie przejmuj.
Gratulacje dla rodziców dużo zdrówka dla Was, śliczny maluszekHej, Jestem Kuba. Po 4 latach walki dużo wylanych łez i utraconych nadzieji. Każdej z całego serducha życzę takiego bobasa. 36+ 6 dziś w nocy zaczęłam rodzic i zrobili mi CC.3250 /56 cm
Hankaa
Cudoooo dużo zdrówka dla maluszka i rodzicówHej, Jestem Kuba. Po 4 latach walki dużo wylanych łez i utraconych nadzieji. Każdej z całego serducha życzę takiego bobasa. 36+ 6 dziś w nocy zaczęłam rodzic i zrobili mi CC.3250 /56 cm
eij
Dziewczyny mam pytanie, bo zawsze robiłam betę 14 dni po owulacji, w tym miesiącu ze względu na to że w sobote jest zamknięte laboratorium to chciałam zrobić w piątek, czyli w 12 dzień po owulacji. Co mi radzicie, zrobić w piątek czy czekać do poniedziałku żeby była bardziej wiarygodna? Bo już sama nie wiem
Klaudia9606
Zaciekawiona BB
Czy któraś z was brała pegnyl na pęknięcie
I ile wam się utrzymywał?
I ile wam się utrzymywał?
Karola z nadzieją
ciężko będzie wytrzymać do poniedziałku zrobiłabym w piątek, ale jeśli wynik wyjdzie nie zadowalający to powtórzyłabym w poniedziałekDziewczyny mam pytanie, bo zawsze robiłam betę 14 dni po owulacji, w tym miesiącu ze względu na to że w sobote jest zamknięte laboratorium to chciałam zrobić w piątek, czyli w 12 dzień po owulacji. Co mi radzicie, zrobić w piątek czy czekać do poniedziałku żeby była bardziej wiarygodna? Bo już sama nie wiem
reklama
A kiedy masz termin miesiączki?Dziewczyny mam pytanie, bo zawsze robiłam betę 14 dni po owulacji, w tym miesiącu ze względu na to że w sobote jest zamknięte laboratorium to chciałam zrobić w piątek, czyli w 12 dzień po owulacji. Co mi radzicie, zrobić w piątek czy czekać do poniedziałku żeby była bardziej wiarygodna? Bo już sama nie wiem
Podziel się: