Motylkowo
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej, Jestem Kuba. Po 4 latach walki dużo wylanych łez i utraconych nadzieji. Każdej z całego serducha życzę takiego bobasa. 36+ 6 dziś w nocy zaczęłam rodzic i zrobili mi CC.3250 /56 cm
O Boziu... Ale cudenko gratuluję z całego serducha!!!!! Życzę dużo zdrówka dla Kubusia i mamusiHej, Jestem Kuba. Po 4 latach walki dużo wylanych łez i utraconych nadzieji. Każdej z całego serducha życzę takiego bobasa. 36+ 6 dziś w nocy zaczęłam rodzic i zrobili mi CC.3250 /56 cm
Spokojnie, niech to Cię nie wyprowadzi z równowagi. Może lekarka miała ten dniTak pierwsza, jakoś tej lekarki zachowanie mnie tak nastawiło
Gratulacje, dużo zdrówka dla WasHej, Jestem Kuba. Po 4 latach walki dużo wylanych łez i utraconych nadzieji. Każdej z całego serducha życzę takiego bobasa. 36+ 6 dziś w nocy zaczęłam rodzic i zrobili mi CC.3250 /56 cm
I dlatego ja zmieniam lekarza ze względu na nastawienie. Ale nic się nie martw spokój ci teraz najbardziej potrzebny.Tak pierwsza, jakoś tej lekarki zachowanie mnie tak nastawiło
Lekarz byl tego. Ten cykl miałam szalony, na monitoringu w środę okazało się że pęcherzyk za mały jeszcze i hormony też musza podrosnąć, to był 11 dc, kazał mi przyjechac w piątek - 13 dc jeszcze ale ze miał tak zawalony kalendarz to USG robiła mi położna. Lekarz odtworzył sobie nagranie z USG i jak dostał wyniki hormonów to zaraz dzwonił do mnie ok 14 jak byłam już w domu. Okazało się że hormony ładnie podskoczyły, pęcherzyk miał 21 mm i ustalił termin na kolejny dzień czyli na sobotę. Kazał mi jak najszybciej kupić zastrzyk i sobie zrobić. Suma sumaru zastrzy miałam o 17 20, inseminacje na drugi dzień o 11 40 a owulację w niedzielę ok 12 00. Bynajmniej wtedy kul jajnik jak co miesiąc. Więc mam nadzieję że plemniki poczekaly ten jeden dzień [emoji15] nie wiem czy coś z tego będzie ale nie chciałam odpuścić na ostatnim etapie.
Hej, Jestem Kuba. Po 4 latach walki dużo wylanych łez i utraconych nadzieji. Każdej z całego serducha życzę takiego bobasa. 36+ 6 dziś w nocy zaczęłam rodzic i zrobili mi CC.3250 /56 cm
W ogóle to chodze do innego lekarza i myślałam że to on będzie wykonywał a go nie było...I dlatego ja zmieniam lekarza ze względu na nastawienie. Ale nic się nie martw spokój ci teraz najbardziej potrzebny.