Motylkowo
Fanka BB :)
3 luty mam CC. Nadal się trzymamy Mam leków plamienia i zastanawiam się czy Neoparin nie pomaga w tym ;:@Motylkowo jak się czujesz? Już jesteś tak bliskooo
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
3 luty mam CC. Nadal się trzymamy Mam leków plamienia i zastanawiam się czy Neoparin nie pomaga w tym ;:@Motylkowo jak się czujesz? Już jesteś tak bliskooo
O matko, to za dwa tygodnie bedziesz już mamą! Cudownie.3 luty mam CC. Nadal się trzymamy Mam leków plamienia i zastanawiam się czy Neoparin nie pomaga w tym ;:
wazne ze spada trzymam kciuki współczuje laparoskopiiDziewczyny beta 914 także spada sukcesywnie. W przyszłą śr minie miesiąc (!) od laparo ale czuję że na nowy cykl jeszcze trochę zaczekam...
Dobrze, że spada organizm się zregeneruje przez ten czas przynajmniejDziewczyny beta 914 także spada sukcesywnie. W przyszłą śr minie miesiąc (!) od laparo ale czuję że na nowy cykl jeszcze trochę zaczekam...
To pewnie będzie dużo zarodkównic z tych rzeczy, tylko wrogość śluzu.
Trzymam mocno kciukiHej Byłam u lekarza, zrobiłam przed test owu i wyszły 2 kreski, na usg wyszło że jest jeden pęcherzyk 20mm, zrobiłam badanie Lh i jest za niskie 9,45, dostalam zastrzyk na pęknięcie i jutro mam inseminację. Trzymajcie kciuki..
dziękuję, właśnie wróciłam do domku. Brzuch obolały, narokza nie była tak straszna. Pobrali 15 komórek, transfer wyznaczony na 27 stycznia.@dar20 - powodzenia na punkcji!