Hankaa
Fanka BB :)
Włącz dobry film, herbatka kocyk i się zrelaksujDziewczyny, jutro o 11 40 mam 4 AID muszę się zrelaksować jakos bo kocioł w głowie się robi u mnie ...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Włącz dobry film, herbatka kocyk i się zrelaksujDziewczyny, jutro o 11 40 mam 4 AID muszę się zrelaksować jakos bo kocioł w głowie się robi u mnie ...
Współczuję i wiem co teraz czujesz ja mam aniołka w 8tyg.Straciłam moje maleństwo
Powodzenia!! Trzymam kciukiDziewczyny, jutro o 11 40 mam 4 AID muszę się zrelaksować jakos bo kocioł w głowie się robi u mnie ...
I to będę trzymać z niedalekiej odległości, bo jestem z GdańskaZabieg w Gdańsku bo tam mają bank nasienia
Śliczny co tam te rozstępy, to zejdzie, ważne że niedługo przytulisz synka drugiej strony lepiej że wypadła końcówka ciąży na zimę, wyobraź sobie co to by było przy temperaturze + 30 stopniU nas dobrze mamy 35+ 5 tydzień ciazy. Mały wazy 2900g. Czuje się bardzo ciężko mam rostępy, puchne itp ale cieszę się ze po 4 latach zobaczę moje bobo ))) mam zaplanowane CC na początku lutego ))
było by kiepsko trzymam kciuki by każdej się udało dotrwać do takiego etapu ciąża po przejściach jest bardzo trudna ;/Śliczny co tam te rozstępy, to zejdzie, ważne że niedługo przytulisz synka drugiej strony lepiej że wypadła końcówka ciąży na zimę, wyobraź sobie co to by było przy temperaturze + 30 stopni
Domyślam się, wiecznie stres, czy czasami nie ma jakiegoś plamienia, każdy lekki ból już przyprawia o nerwy, od USG do USG czy wszystko napewno dobrze.... Ale ja jestem gotowa na taki stres, kurde najwyższy czas jużbyło by kiepsko trzymam kciuki by każdej się udało dotrwać do takiego etapu ciąża po przejściach jest bardzo trudna ;/
Piękny! ❤ trzymamy kciuki! jeszcze troszkę, szybko zleciU nas dobrze mamy 35+ 5 tydzień ciazy. Mały wazy 2900g. Czuje się bardzo ciężko mam rostępy, puchne itp ale cieszę się ze po 4 latach zobaczę moje bobo ))) mam zaplanowane CC na początku lutego ))