świetna informacja, gratulacjeDostałam wyniki 15,20
28 dc , jeżeli nic się nie przesunęło to 15 dni po owu .

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
świetna informacja, gratulacjeDostałam wyniki 15,20
Jeszcze jestem w szokuświetna informacja, gratulacjeczyli, prawdą jest że jak głowa odpuści to ciało więcej może
![]()
Trzyma kciuki kochanaDziewczyny, jutro o 11 40 mam 4 AIDmuszę się zrelaksować jakos bo kocioł w głowie się robi u mnie ...
Na spokojnie, będzie dobrze. Trzymam kciuki!Dziewczyny, jutro o 11 40 mam 4 AIDmuszę się zrelaksować jakos bo kocioł w głowie się robi u mnie ...
Dziewczyny, jutro o 11 40 mam 4 AIDmuszę się zrelaksować jakos bo kocioł w głowie się robi u mnie ...
To prawda już niedługo i nie możemy się doczekaćO jak słodziutko super ! To jeszcze chwilka jeszcze momencik i Będziesz miała małe bobo przy sobie![]()
Cieszę się ze się udało kochana i idzie wszytko tak jak sobie wymarzyłaś![]()
No czyli jestDostałam wyniki 15,20
Kciuki zaciskamy mocno mocnoDziewczyny, jutro o 11 40 mam 4 AIDmuszę się zrelaksować jakos bo kocioł w głowie się robi u mnie ...