reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Nie, nie zdążyłam wybrać położnej. Dzwoniłam do ginekologa w szpitalu, to odesłali mnie do mojego lekarza rodzinnego. Ten nie odbierał od rana, dopiero o 11 dodzwoniłam się do kliniki i powiedziano mi, że sama się oczyściłam na tym etapie, że przy nastepnej miesiaczce moge znowu probowac inseminacje tylko przed zrobią mi USG, żeby zobaczyć czy wszystko w porząku.😱😳
Ja pierdziele, brak słów, przykre to bardzo-radź sobie człowieku sam 😞 przytulam Cię mocno !!!

Hej kochane ,
Długo mnie tu nie było , tak jak mówiłam czekamy do Maja i startujemy z in vitro :)

Odstresowalismy się od grudnia i głowę ja i mój oczywiście :) nie myśląc o ciąży , dzieciach i innych .
Aż tu nagle od niecałego tygodnia takie dziwne bóle w jajnikach jakby rozpieranie i wgl. Dziś z rana tak dla przekonania ze jutro nadejdzie okres wiecie jak jest zrobiłam test ostatni jaki mi został po staraniach z iui i tu jakie moje zaskoczenie jak zobaczyłam jakiś cień kreski 😳
Oczywiście przed praca już pognalam na badania krwi wiec teraz czekam na wyniki a ziołowej po tak długich staraniach to ciężko wierzyć w coś dobrego 💁‍♀️

A co u Was skarbecxki jak się trzymacie ? Przyszłe mamuśki jak zdrówko i rośnięcie ładnie ? ❤️ Jednak brakowało mi was wiec wracam 😂 nawet jeżeli będę dopiero w Maju podchodziła do in vitro :)
Wow 🤭🙂 to trzymam mocno kciuki za betę ✊ i oczywiście dawaj znać od razu 🙂
Odpowiadając na pytanie jako mamuśka 😉 rośniemy po udanej 3 AID, dzisiaj 27+3 i mała wazy 1240g 🥰

Wow 🤭🙂 to trzymam mocno kciuki za betę ✊ i oczywiście dawaj znać od razu 🙂
Odpowiadając na pytanie jako mamuśka 😉 rośniemy po udanej 3 AID, dzisiaj 27+3 i mała wazy 1240g 🥰
O jak słodziutko super ! To jeszcze chwilka jeszcze momencik i Będziesz miała małe bobo przy sobie ❤️❤️

Cieszę się ze się udało kochana i idzie wszytko tak jak sobie wymarzyłaś ❤️

Nie, nie zdążyłam wybrać położnej. Dzwoniłam do ginekologa w szpitalu, to odesłali mnie do mojego lekarza rodzinnego. Ten nie odbierał od rana, dopiero o 11 dodzwoniłam się do kliniki i powiedziano mi, że sama się oczyściłam na tym etapie, że przy nastepnej miesiaczce moge znowu probowac inseminacje tylko przed zrobią mi USG, żeby zobaczyć czy wszystko w porząku.😱😳
Strasznie mocno cię ściskam. Na jednym forum na jakim jestem też jest kobitka, która mieszka w Niderlandach i jej ciąża jest zupełnie inaczej prowadzona niż w Polsce. :(

reklama
Bardzo mi przykro, myslalam ze może po prostu krwawiłaś bo wiem ze to się zdarza a z dzidzią wszystko w porządku
Nie, nie zdążyłam wybrać położnej. Dzwoniłam do ginekologa w szpitalu, to odesłali mnie do mojego lekarza rodzinnego. Ten nie odbierał od rana, dopiero o 11 dodzwoniłam się do kliniki i powiedziano mi, że sama się oczyściłam na tym etapie, że przy nastepnej miesiaczce moge znowu probowac inseminacje tylko przed zrobią mi USG, żeby zobaczyć czy wszystko w porząku.[emoji33][emoji15]

Do góry