Super powodzeniaDzien doberek
Zaczynam procedurę do in-vitro : długi protokół.
reklama
Ja pierdziele, brak słów, przykre to bardzo-radź sobie człowieku sam przytulam Cię mocno !!!Nie, nie zdążyłam wybrać położnej. Dzwoniłam do ginekologa w szpitalu, to odesłali mnie do mojego lekarza rodzinnego. Ten nie odbierał od rana, dopiero o 11 dodzwoniłam się do kliniki i powiedziano mi, że sama się oczyściłam na tym etapie, że przy nastepnej miesiaczce moge znowu probowac inseminacje tylko przed zrobią mi USG, żeby zobaczyć czy wszystko w porząku.
Wow to trzymam mocno kciuki za betę i oczywiście dawaj znać od razuHej kochane ,
Długo mnie tu nie było , tak jak mówiłam czekamy do Maja i startujemy z in vitro
Odstresowalismy się od grudnia i głowę ja i mój oczywiście nie myśląc o ciąży , dzieciach i innych .
Aż tu nagle od niecałego tygodnia takie dziwne bóle w jajnikach jakby rozpieranie i wgl. Dziś z rana tak dla przekonania ze jutro nadejdzie okres wiecie jak jest zrobiłam test ostatni jaki mi został po staraniach z iui i tu jakie moje zaskoczenie jak zobaczyłam jakiś cień kreski
Oczywiście przed praca już pognalam na badania krwi wiec teraz czekam na wyniki a ziołowej po tak długich staraniach to ciężko wierzyć w coś dobrego
A co u Was skarbecxki jak się trzymacie ? Przyszłe mamuśki jak zdrówko i rośnięcie ładnie ? Jednak brakowało mi was wiec wracam nawet jeżeli będę dopiero w Maju podchodziła do in vitro
Odpowiadając na pytanie jako mamuśka rośniemy po udanej 3 AID, dzisiaj 27+3 i mała wazy 1240g
Paulynka224
Zaangażowana w BB
O jak słodziutko super ! To jeszcze chwilka jeszcze momencik i Będziesz miała małe bobo przy sobieWow to trzymam mocno kciuki za betę i oczywiście dawaj znać od razu
Odpowiadając na pytanie jako mamuśka rośniemy po udanej 3 AID, dzisiaj 27+3 i mała wazy 1240g
Cieszę się ze się udało kochana i idzie wszytko tak jak sobie wymarzyłaś
Paulynka224
Zaangażowana w BB
Trzymam w takim razie kciukaskiDzien doberek
Zaczynam procedurę do in-vitro : długi protokół.
Kropka3333
Fanka BB :)
Dziękuję dziewczynki❤❤
Paulynka224
Zaangażowana w BB
Dostałam wyniki 15,20
28 dc , jeżeli nic się nie przesunęło to 15 dni po owu .
PałkaZapałka
Strasznie mocno cię ściskam. Na jednym forum na jakim jestem też jest kobitka, która mieszka w Niderlandach i jej ciąża jest zupełnie inaczej prowadzona niż w Polsce.Nie, nie zdążyłam wybrać położnej. Dzwoniłam do ginekologa w szpitalu, to odesłali mnie do mojego lekarza rodzinnego. Ten nie odbierał od rana, dopiero o 11 dodzwoniłam się do kliniki i powiedziano mi, że sama się oczyściłam na tym etapie, że przy nastepnej miesiaczce moge znowu probowac inseminacje tylko przed zrobią mi USG, żeby zobaczyć czy wszystko w porząku.
Karola z nadzieją
No i pięknie Cudnych przyrostów życzęDostałam wyniki 15,20
reklama
Evelyn1919
Bardzo mi przykro, myslalam ze może po prostu krwawiłaś bo wiem ze to się zdarza a z dzidzią wszystko w porządku
Nie, nie zdążyłam wybrać położnej. Dzwoniłam do ginekologa w szpitalu, to odesłali mnie do mojego lekarza rodzinnego. Ten nie odbierał od rana, dopiero o 11 dodzwoniłam się do kliniki i powiedziano mi, że sama się oczyściłam na tym etapie, że przy nastepnej miesiaczce moge znowu probowac inseminacje tylko przed zrobią mi USG, żeby zobaczyć czy wszystko w porząku.[emoji33][emoji15]
Podziel się: