reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Jak wpiszesz w google ‚comparison of gonal f and puregon’ to wyskakuje parę artykułów z konkretnymi procentami uzyskanych ciąż (chciałam wkleić link, ale mi nie wychodzi). Wygląda na to, że są bardzo podobne, może na baaardzo nieznaczną korzyść Gonalu
Oo dziękuję Ci bardzo!! 😊
Na gonalu stymulacja poszła bardzo średnio.. Może stąd decyzja o zmianie 🤷‍♀️

reklama
Cześć, czy są tu dziewczyny które mają jeden drożny jajowod i podeszły do inseminacji? Ja jestem po histerolaparoskopii w której okazało się że lewy jajowod drożny a prawy nie, szukam teraz pomysłu co dalej ze sobą zrobić. Jak to u Was wygląda? Jeśli nie tu to proszę o wiadomość priv, pozdrawiam

Ja to się boje strasznie iść. W ogóle.... Zapisałam się do was, bo miałam podchodzić od nowego roku do inseminacji, już dużo badań miałam porobionych.... A tu bach.... Rzutem na taśmę :) ale zostanę z wami chwilę :) a może i dwie 😘
Czyli to ciąża że starań naturalnych? :)
Nie bój się iść, będzie dobrze :) za długo na to czekałaś żeby teraz się zamartwiać zamiast cieszyć!

Czyli to ciąża że starań naturalnych? :)
Nie bój się iść, będzie dobrze :) za długo na to czekałaś żeby teraz się zamartwiać zamiast cieszyć!
Tak :) ale już byłam w klinice i pierwsze trzy cykle do końca roku miały być naturalne a potem inseminacja. I pyklo w drugim ale po stymulacji lekami i zastrzykami

reklama
Dziewczyny od rana spać nie mogę brzuch mnie z nerwów boli boje się dzisiejszego badania boje się że coś może być nie tak że dzidzia się źle rozwija[emoji17] a wizytę mam dopiero o 19[emoji24]

Do góry