MamaZblizną
Fanka BB :)
Dziewczyny, inseminacja na naturalnym cyklu.. Wspomagałyście się czymś? Np zioła ojca sroki?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O super! To piąteczka! Jaki protokół?Cześć dziewczyny! Mam nadzieję, że po świętach nastroje macie pozytywne i ruszamy z działaniami my dziś oficjalnie podpisaliśmy wszystkie dokumenty do ivf i od 30 grudnia zaczynamy stymulację
długi, już od dwóch tygodni przyjmuje antykoncepcję a teraz dojdą zastrzyki- już się chłodzą w lodówceO super! To piąteczka! Jaki protokół?
To jesteśmy na bardzo podobnym etapie. Ciesze się, zawsze to raźniej.długi, już od dwóch tygodni przyjmuje antykoncepcję a teraz dojdą zastrzyki- już się chłodzą w lodówce
Jeszcze czeka mnie test na covid, oby nie pokrzyżował nam planów ten paskudny wirus.
@xPola ja jestem stymulowana na Clostilbegyt.Szczęściara
A ja nadal w czarnej dupie i nie wiem co zrobić..
A mi właśnie Pani doktor powiedziała, że spróbujemy na naturalnym cyklu.. Boje się, że nie będzie owulacji@xPola ja jestem stymulowana na Clostilbegyt.
Niestety jestem po dwóch nieudanych inseminacjach. Tak, jestem akurat świeżo po stymulacji i czekam na decyzję kiedy robimy 3 próbę.A mi właśnie Pani doktor powiedziała, że spróbujemy na naturalnym cyklu.. Boje się, że nie będzie owulacji
Jesteś teraz w trakcie stymulacji czy na jakim etapie?
Będzie to pierwsza inseminacja?
Ja mam bardzo mieszane uczucia co do inseminacji.. Chcę spróbować tylko raz, jeśli się nie uda to zostaje in vitro..Niestety jestem po dwóch nieudanych inseminacjach. Tak, jestem akurat świeżo po stymulacji i czekam na decyzję kiedy robimy 3 próbę.
Bedzie dobrze, trzeba tylko cierpliwości. Nie można się załamywać.Ja mam bardzo mieszane uczucia co do inseminacji.. Chcę spróbować tylko raz, jeśli się nie uda to zostaje in vitro..
Czytałam na prawde sporo negatywnych historii
A u was z jakich powodów inseminacja?
U nas ja mam pcos, a z mężem wszystko Oki, nasienie w porządku.