dziekuje za slowa otuchy mam wielka nadzieje ze uda sie nastepnym razem... Jak myslec tylko pozytywnie albo starac sie nie myslec o tym? To mega ciezkie...przykro mi bardzo, nie zawsze udaje się za pierwszym razem. Płacz uwalnia emocję,a to dobrze żeby wyrzucić to z siebie a potem walczyć dalej! Trzymam kciuki za kolejne podejście
reklama
Kropka3333
Fanka BB :)
Kiedyś nadejdzie taka chwila, że się uda. Trzeba w to wierzyć z całego serducha!dziekuje za slowa otuchy mam wielka nadzieje ze uda sie nastepnym razem... Jak myslec tylko pozytywnie albo starac sie nie myslec o tym? To mega ciezkie...
Kropka3333
Dziewuszki kochane, a ja dziś proszę o poradę. Jestem 5 dzień po IUI. Powiedzcie mi, czy miała któraś z Was bóle jajników i mdłości po takim czasie? Miałam sobie nie wkręcać objawów, ale kiepsko się czuję . A może to po duphastonie?
miszka0109
Aktywna w BB
Koordynacji
Tak ja
Ja też tak mialam i niestety się nie udało tak więc spokojnie czekajDziewuszki kochane, a ja dziś proszę o poradę. Jestem 5 dzień po IUI. Powiedzcie mi, czy miała któraś z Was bóle jajników i mdłości po takim czasie? Miałam sobie nie wkręcać objawów, ale kiepsko się czuję . A może to po duphastonie?
czekajac_na
Zaciekawiona BB
Ja takie objawy miałam zawsze po Duphastonie. Do tego napady gorąca.Dziewuszki kochane, a ja dziś proszę o poradę. Jestem 5 dzień po IUI. Powiedzcie mi, czy miała któraś z Was bóle jajników i mdłości po takim czasie? Miałam sobie nie wkręcać objawów, ale kiepsko się czuję . A może to po duphastonie?
Kropka3333
Dzięki za odpowiedź ! W takim razie dalej walczę hihi.Ja takie objawy miałam zawsze po Duphastonie. Do tego napady gorąca.
Hej ja jestem po inseminacji byłam stymulowana lametta udało się za pierwszym razem ale no co cóż beta 09.12 wynik 21.2 później słaby przyrost 27.5 nie liczę żeby coś się zmieniło za szybko się cieszyłam lekarz kazał przez telefon szykować się na drugą IUI i czekać na miesiączkę ale jeszcze zrobię w poniedziałek betę więc zobaczymy co dalej będzie
Kropka3333
Główka do góry!Hej ja jestem po inseminacji byłam stymulowana lametta udało się za pierwszym razem ale no co cóż beta 09.12 wynik 21.2 później słaby przyrost 27.5 nie liczę żeby coś się zmieniło za szybko się cieszyłam lekarz kazał przez telefon szykować się na drugą IUI i czekać na miesiączkę ale jeszcze zrobię w poniedziałek betę więc zobaczymy co dalej będzie
mikisia124
Zaangażowana w BB
reklama
Podziel się: