mikisia124
Zaangażowana w BB
To wasze 1 podejście czy któraś z was podchodzi do iui bo problem jest u męża
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja jestem po 3 inseminacji nasieniem dawcyTo wasze 1 podejście czy któraś z was podchodzi do iui bo problem jest u męża
trzymam kciukiJa jestem po 3 inseminacji nasieniem dawcy
Dziękujętrzymam kciuki
powodzeniaJutro podchodze do pierwszej procedury IUI. Problem jest po mojej stronie. Wyniki badan partnera wg opinii lekarza byly dobre, nie było odchyleń
Jutro podchodze do pierwszej procedury IUI. Problem jest po mojej stronie. Wyniki badan partnera wg opinii lekarza byly dobre, nie było odchyleń
Trzymam kciuki a jaki jest problem u Ciebie?Jutro podchodze do pierwszej procedury IUI. Problem jest po mojej stronie. Wyniki badan partnera wg opinii lekarza byly dobre, nie było odchyleń
Ja zawsze testuję 14 dni po inseminacjiMy podchodzimy ze względu na czynnik męski
Jestem po pierwszej inseminacji, będę testować w piątek lub w poniedziałek (nie mogę się zdecydować )