Ja nie dostaje nic przy 1 IUI nic nie dostalam ani zastrzyku ani tabletek nic I teraz przy 2IUI też nic. Jak czytam że każdy coś dostaje to zaczynam wątpić
Pewnie jest też tak jak dziewczyny piszą, że zależy od wyników badań )
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja nie dostaje nic przy 1 IUI nic nie dostalam ani zastrzyku ani tabletek nic I teraz przy 2IUI też nic. Jak czytam że każdy coś dostaje to zaczynam wątpić
Dokładnie, jutro mam mieć 3 AID (chociaż czekam jeszcze na wynik testu covid ) i równiez lekarz nic mi nie przepisał. Ja ma robione na 3 dni przed inseminacja badania hormonalne właśnie po to że jakbym miała w razie czego czegoś niski poziom to musiały przepisać mi leki. A że wszystko jest ok to nie ma potrzeby niczego brać po zabiegu.Nie wolno Ci wątpić! to nie jest tak, ze każda tutaj cos bierze po inseminacji. Dla pocieszenia mogę powiedzieć, ze ja nie dostałam żadnych leków po 1 IUI, a i tak sie udało (choć na krótko). Chyba nie ma reguły. Z tego co wiem @eij tez nic nie brała.
Ja tam samo, lekarz chyba po prostu chce mieć pewność że pękną na czasPewnie ile lekarzy, tyle opinii itd
Ja nigdy nie miałam problemów z pękaniem pęcherzyków, a zastrzyk i tak dostałam nie wnikam, przecież chyba lekarz wie co robi
Nie wątp, trzeba się pozytywnie nastawić!
Będzie dobrze!Dokładnie, jutro mam mieć 3 AID (chociaż czekam jeszcze na wynik testu covid ) i równiez lekarz nic mi nie przepisał. Ja ma robione na 3 dni przed inseminacja badania hormonalne właśnie po to że jakbym miała w razie czego czegoś niski poziom to musiały przepisać mi leki. A że wszystko jest ok to nie ma potrzeby niczego brać po zabiegu.
Trzymam kciuki za jutroDokładnie, jutro mam mieć 3 AID (chociaż czekam jeszcze na wynik testu covid ) i równiez lekarz nic mi nie przepisał. Ja ma robione na 3 dni przed inseminacja badania hormonalne właśnie po to że jakbym miała w razie czego czegoś niski poziom to musiały przepisać mi leki. A że wszystko jest ok to nie ma potrzeby niczego brać po zabiegu.
Ja miałam podobnie, absolutnie nic oprócz tego że kwas foliowy jem w sumie z małymi przerwami od roku ale to sama z siebie a nie przepisu lekarza...myślę że to zależy od konkretnych warunków i trzeba chyba zaufać lekarzowi. Mój np. nie jest fanem wspomagaczy, jeśli coś nie jest udowodnione naukowo.Ja nie dostaje nic przy 1 IUI nic nie dostalam ani zastrzyku ani tabletek nic I teraz przy 2IUI też nic. Jak czytam że każdy coś dostaje to zaczynam wątpić
Dziękuję licze że do 3 razy sztuka za test covid z krwi place 109 zł coś koło tego a za wymazowy 309 złTrzymam kciuki za jutro
Tym razem się uda, wierzę w to czas na świąteczny prezent po takim ciężkim 2020
Swoją droga ile płacisz za covidowy test? Bo nigdzie na stronie znaleźć nie mogę
Dziękuję licze że do 3 razy sztuka za test covid z krwi place 109 zł coś koło tego a za wymazowy 309 zł
Nooo. Na te testy poszło już 1200 zł ale z drugiej strony może to i dobrze że testują bo gdybym była nosicielem bezobjawowym i zaszłaby w ciążę to stanowi już zagrożenie dla płodu, tym bardziej w 1 trymestrze, a tak to wiem że jestem zdrowaKurczę, dobrze ze u nas nie wymagają, to jednak znacznie powiększa koszty wszystkiego
Oby ostatni raz!
Nooo. Na te testy poszło już 1200 zł ale z drugiej strony może to i dobrze że testują bo gdybym była nosicielem bezobjawowym i zaszłaby w ciążę to stanowi już zagrożenie dla płodu, tym bardziej w 1 trymestrze, a tak to wiem że jestem zdrowa