kolor nadzieji
Fanka BB :)
22-23
Dziewczyny, a na jakich dużych pęcherzykach miałyście inseminacje? (Ile mm)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny, a na jakich dużych pęcherzykach miałyście inseminacje? (Ile mm)
u nas też a luteina dopiero dostanę 3 dpo iuiNie wiem od czego to zależy, ale u mnie głównie czynnik męski.
czyli ile dni po iuiNie, od czwartku wieczorem progesteron 2x1 przez 12 dni
czyli ile dni po iui
Ja nie dostaje nic przy 1 IUI nic nie dostalam ani zastrzyku ani tabletek nic I teraz przy 2IUI też nic. Jak czytam że każdy coś dostaje to zaczynam wątpić2 dni po iui
Spokojnie, ja też nie dostaję nic po zabiegu, nie ma takiej potrzeby jeśli masz prawidłowy poziom progesteronuJa nie dostaje nic przy 1 IUI nic nie dostalam ani zastrzyku ani tabletek nic I teraz przy 2IUI też nic. Jak czytam że każdy coś dostaje to zaczynam wątpić
Nie wolno Ci wątpić! to nie jest tak, ze każda tutaj cos bierze po inseminacji. Dla pocieszenia mogę powiedzieć, ze ja nie dostałam żadnych leków po 1 IUI, a i tak sie udało (choć na krótko). Chyba nie ma reguły. Z tego co wiem @eij tez nic nie brała.Ja nie dostaje nic przy 1 IUI nic nie dostalam ani zastrzyku ani tabletek nic I teraz przy 2IUI też nic. Jak czytam że każdy coś dostaje to zaczynam wątpić
Haha! W tym samym czasie odpowiedzialysmySpokojnie, ja też nie dostaję nic po zabiegu, nie ma takiej potrzeby jeśli masz prawidłowy poziom progesteronu
Ja nie dostaje nic przy 1 IUI nic nie dostalam ani zastrzyku ani tabletek nic I teraz przy 2IUI też nic. Jak czytam że każdy coś dostaje to zaczynam wątpić