eij
Fanka BB :)
Domyślam się ale wszystko będzie pięknieJestem przerazona[emoji51]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Domyślam się ale wszystko będzie pięknieJestem przerazona[emoji51]
Dokładnie, do boju dziewuchy, nie poddajemy sięTo jest piękne, jak tutejsze grono staraczek się sukcesywnie zmniejsza! To daje takiego pozytywnego kopniaka i siłę do dalszej walki! Serdeczne Gratulacje!
Kto jeszcze został na polu walki? [emoji123][emoji123] @eij, @dobrawola, @izzy_j? Przepraszam, jeśli kogoś pominęłam (lub co gorsza, omyłkowo wymieniłam), ale już się gubię ... [emoji2960]
Zgadza się, ja mam podejście nr 3Kto jeszcze został na polu walki? @eij, @dobrawola, @izzy_j? Przepraszam, jeśli kogoś pominęłam (lub co gorsza, omyłkowo wymieniłam), ale już się gubię ...
Piękna !!!!Dużo dziewczyn siedzi jeszcze cichutko w krzaczkach[emoji16] ale wyłonią się i jeszcze nas zaskoczą 2 kreseczkami[emoji3590]
GratulujęDziewczynki mam wyniki
Dziś beta - 976,77[emoji33]
Walczę, walczę tyle że mniej mnie tu bo masa innych rzeczy na głowie ale skoro dom wywalczyłam to i dziecko musi byćKto jeszcze został na polu walki? @eij, @dobrawola, @izzy_j? Przepraszam, jeśli kogoś pominęłam (lub co gorsza, omyłkowo wymieniłam), ale już się gubię ...
Dziewczyny podpowiedzcie mi czy ktorejs z Was udało się uzyskać jakaś refundacje na in vitro? Bo mamy wizytę niedługo z monitoringiem do AID a jak sobie to wssystko podliczyłam to koszta wyjdą przy 3 inseminacjach wieksze niż in vitro ma to wychodzi... Milion testów na covid itd... Nie wiem, w kropce jesteśmy czy od razu nie podejść do IV bo po 3 AID już nas nie będzie na to stać. Podpowiedzcie, nam każdym kroku myślę że robię źle, chce spróbować, nie wiem może chociaż raz?
Kolorek gratulacje [emoji322][emoji323]śledzę i trzymam kciuki za Nas wszystkie [emoji3059]